spot_img
spot_imgspot_img
13.2 C
İstanbul
Cuma, 19 Nisan 2024

Eurowings, Prag’da yeni üs ile Avrupa ağını genişletiyor

Seçtiklerimiz

Alman havayolu, Orta Avrupa’daki hizmetlerini genişletiyor ve Ekim ayından itibaren Çek başkentinde başlangıçta iki Airbus A320 uçağını konuşlandıracak.

2022 yazında, Prag’ın Avrupa’daki onuncu Eurowings üssü olmasıyla birlikte Eurowings için üç uçak kalkacak.Lufthansa Group’un yan kuruluşu ilk kez Prag’dan Avrupa’daki cazip iş ve tatil yerlerine kesintisiz bağlantılar sunabilecek.

Eurowings CEO’su Jens Bischof şunları söyledi: “Eurowings, uzun süredir devam eden Corona krizinden sonra hava trafiğinin yeniden başlatılması için tam zamanında, Çek iş seyahatinde olanlar ve tatilciler için kesintisiz bağlantılar sunacak.

Prag üssümüzde Eurowings’i düşük maliyetli havayollarından açıkça ayırt edecek birinci sınıf müşteri dostu hizmetler ile yerel dokunuşu bir araya getirmeye odaklanacağız.

Pek çok Çek misafirimizi mükemmel Eurowings ürünlerimiz ve hizmetlerimiz hakkında ikna etmeyi dört gözle bekliyoruz” dedi. Eurowings, Ekim ayının sonundan itibaren Prag’dan Barselona, ​​Milano, Atina, Stockholm, Kopenhag, Tel Aviv ve Birmingham dahil olmak üzere birçok Avrupa şehrine uçacak.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika