spot_img
spot_imgspot_img
15.8 C
İstanbul
Cuma, 29 Mart 2024

TUI’den ‘iptal’ güncellemesi!

Seçtiklerimiz

İngiltere’nin en büyük tatil şirketi TUI, içlerinde Türkiye’nin yer aldığı ülkelerle ilgili tur iptallerini güncelledi.

İngiliz hükümetinin uluslararası seyahatlere yönelik ‘Trafik lambası’ sistemi sebebiyle yaşanan belirsizlik tur operatörlerinin iptallerini güncellemelerine sebep oluyor.

TUI, yurtdışı seyahatlerle ilgili devam eden belirsizlik sebebiyle 11 Temmuz’a kadar bir çok ülkeye düzenleyeceği turları iptal etti.

Şirketten yapılan açıklamada ” Bu yaz müşterilerimize esneklik ve seçenek sunmak istiyoruz, bu nedenle sınırların açık olduğu ve seyahate izin verilen yerlerde, planlandığı gibi bu destinasyonlara faaliyet göstereceğiz.

Tatil programımızı ve iptalleri her üç haftada bir hükümet güncellemeleri doğrultusunda sürekli gözden geçiriyoruz ve bir sonraki güncellemenin 24 Haziran’da gerçekleşmesi bekleniyor.

Rezervasyonlarında herhangi bir değişiklik olması durumunda tüm müşterilerle en kısa sürede iletişime geçilecektir.” ifadelerini kullanıldı.

TUI’nin açıklamasında destinasyonlara göre turların ne zamana kadar iptal edildiği bilgisi de yer aldı. Tur iptalleriyle ilgili liste şöyle şekillendi:

28 Haziran’a kadar: Zante

4 Temmuz’a kadar: Aruba Hırvatistan Kıbrıs Yunanistan – Girit (Hanya), Kavala, Kefalonya, Mikonos, Preveze, Samos, Santorini, Skiathos, Selanik, İtalya, Jamaika, Malta, İspanya – Anakara İspanya, Formentera, Mallorca, İbiza, Menorca, La Palma

11 Temmuz’a kadar: Bulgaristan Cape Verde, Kosta Rika, Dominik Cumhuriyeti, Mısır, Meksika, Fas, Tunus, Türkiye

Şirket ayrıca Endonezya, Maldivler, Mauritius, Sri Lanka, Tanzanya, Tayland ve BAE’ye TUI uçuşları içeren tüm tatilleri 11 Temmuz’a kadar iptal etmek zorunda kaldı.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika