spot_img
spot_imgspot_img
19.2 C
İstanbul
Salı, 16 Nisan 2024

Etihad Tüm çalışanlarını aşılayan ilk havayolu oldu

Seçtiklerimiz

BAE ulusal havayolu Etihad Havayolları, COVID-19’un yayılmasını engellemeye yardımcı olmak için tüm çalışan pilotları ve kabin ekibi aşılanarak dünyadaki ilk havayolu oldu.

Etihad Havacılık Grubu Grup İcra Kurulu Başkanı Tony Douglas, “Aşıyı, yalnızca COVID-19’un etkileriyle mücadeleye yardımcı olmak için değil, aynı zamanda yolcuların bizimle bir sonraki uçuşlarında kendilerini güvende hissetmelerini ve güvende hissetmelerini sağlamak için proaktif olarak tüm çalışanlarımızın kullanımına sunduk.

Dünyada her uçuştan önce her yolcu ve personel üyesi için COVID-19 testini zorunlu kılan dünyadaki tek havayoluyuz ve şimdi, %100 aşılanmış personele sahip dünyanın ilk havayoluyuz.” dedi.

Etihad Havacılık Grubu Tıbbi Hizmetler ve Kurumsal Sosyal Sorumluluk Başkan Yardımcısı Dr. Nadia Bastaki, “Ulusal aşılama programını takiben, çalışanlarımızın ve bakmakla yükümlü oldukları kişilerin aşıya kolayca erişebilmelerini desteklemek için onaylı bir COVID-19 aşılama kliniği olmak için yorulmadan çalıştık.

Aralık 2020’den beri, çalışanlarımızın refahına odaklanmamızı sağlamak için çalışanlarımıza ve sevdiklerine kurum içi aşı randevuları sunuyoruz.” dedi.

BAE Hükümeti’nin 2021 Mart ayı sonuna kadar BAE nüfusunun yarısını aşılama hedefinin ardından Etihad, tüm işgücünün %75’inden fazlası halihazırda en az bir doz aşı almış olduğu için programın ilerisindedir.

Birlikte Korumalı girişiminin bir parçası olarak planlanan daha da fazla faaliyetle, bu rakam daha fazla çalışan öne çıktıkça ve aşılamayı seçtikçe artmaya devam edecek.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika