spot_img
spot_imgspot_img
13.5 C
İstanbul
Cuma, 17 Mayıs 2024

Etihad Rezidans’ın ilk yolcusu belli oldu

Seçtiklerimiz

 27 Aralık 2014 tarihinde Abu Dabi’den Londra’ya uçmak üzere bilet alan Bertuccio, ticari bir yolcu uçağındaki ilk çok-odalı süit olan Etihad Rezidans kabininde uçma deneyimi yaşayan ilk insan olacak.

Etihad Havayolları’nın yeni Airbus A380 uçaklarının üst katında birer adet yer alan Etihad Rezidans kabinleri; bir oturma odası, bir yatak odası ve özel bir duş bölmesinden oluşuyor. Etihad Rezidans’ın konuklarına uçuşları boyunca sadece kendileri için uçakta bulunan ve Savoy Akademi’de eğitim görmüş özel bir kişisel yardımcı tarafından hizmet veriliyor.

Etihad Rezidans deneyimini heyecanla beklediğini açıklayan Gino Bertuccio şunları söylüyor: “Etihad Havayolları’nı ilgiyle takip ediyorum ve sundukları yenilikleri heyecanla bekliyorum. Yapacağım uçuşta pek çok yeniliği ilk deneyimleyen insan olacağım. Özellikle kişisel yardımcı konseptini çok merak ediyorum. Benim için gerçekten eşsiz bir deneyim olacak. Keşke uçuş süresi daha uzun olsaydı.”

Genç yaşlarından bu yana havacılığa ve hava seyahatine ilgi duyan Gino Bertuccio, bugüne kadar 22 defa yeni bir hizmetin ya da kabinin ilk uçuşuna katılmış. Bu uçuşlardan çok sayıda biniş kartı, fotoğraf, sertifika gibi hatıra edinen Bertuccio’nın koleksiyonunda iki binin üzerinde uçak modeli de yer alıyor. 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika