spot_img
spot_imgspot_img
12 C
İstanbul
Cumartesi, 20 Nisan 2024

Etihad, Cape Town Seferlerine Başladı

Seçtiklerimiz

Birleşik Arap Emirlikleri’nin ulusal havayolu şirketi Etihad, Güney Afrika’nın turizm başkenti Cape Town’a gerçekleştireceği seferlere başladı.

Güney Afrika’nın, turizm ve ticaret açısından öneminin giderek artığına dikkat çeken Etihad Havayolları CEO’su James Hogan, bu doğrultuda Johannesburg’dan sonra Güney Afrika’daki ikinci uçuş noktaları olan Cape Town’a her gün uçma imkânı sunmaya başladıklarını açıkladı.

Güney Afrika’nın en büyük kenti ve 2010 FIFA Dünya Kupası’na ev sahibi olan Cape Town’a Etihad ile İstanbul’dan da Abu Dabi aktarmalı olarak uçulabiliyor. Etihad’ın İstanbul – Cape Town uçuşlarının gidiş-dönüş vergiler ve hizmet bedeli dâhil bilet fiyatı 602 Avro’dan başlıyor.

 Etihad, Afrika kıtasında, eşsiz doğal güzellikleri, uzun sahilleri, ünlü şarap bağları ve geniş alışveriş olanaklarıyla turistlerin gözde duraklarından Cape Town’ın yanı sıra Johannesburg, Hartum, Kahire ve Kazablanka’ya da Abu Dabi aktarmalı uçma olanağı sunuyor. Halihazırda haftanın dört günü İstanbul – Abu Dabi arasında uçuş gerçekleştiren Etihad’ın İstanbul ofisine (212) 334 29 60 numaralı telefondan ve isttkt@etihad.ae e-posta adresinden ulaşılabiliyor.

 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika