spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Emirates ve Virgin America Ortaklığı

Seçtiklerimiz

Dubai merkezli havayolu şirketi Emirates ile Los Angeles a seyahat eden yolcular artık Virgin America Havayolları nın Boston, Dallas Forth Worth, Florida, Orlando, Washington ve Toronto seferlerine devam edebilecek.
       
        Emirates ile San Francisco ya uçan yolcular ise Virgin America Havayolları ile Boston, Dallas, Florida, Las Vegas, Orlando, San Diego, Seattle, Washington ve Toronto ya aktarma yapabilecek.
       
        Emirates ve Virgin America nın gerçekleştirdiği bu iş birliği ve de iki şirketin uçuş sıklığı yolcuların Dubai ye daha kısa bir süre bekleyerek uçmalarını sağlarken, Amerika dan Orta Doğu nun merkezine ulaşımı da daha mümkün kılacak.
       
        Amerika ve Afrika’dan sorumlu Başkan Yardımcısı Nigel Page “Virgin America Havayolları ile yeni işbirliğimiz hem Amerika nın Batı Yakasındaki destinasyonlara erişimi kolaylaştıracak hem de Amerika dan Ortadoğu ya seyahat eden yolculara büyük kolaylık sağlayacak. Bu ortaklık Amerika rotalarına olan bağlılığımızı gösteriyor. Bundan sonra da hizmetlerimizi geliştirmek için yeni fırsatlar aramaya devam edeceğiz ” dedi.
       
        Emirates Los Angeles, Houston, New York ve San Francisco ya haftada 49 çuş gerçekleştiriyor

       

         

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika