spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Emirates’ten yeni direk uçuş noktaları

Seçtiklerimiz

  • Emirates artık Dubai’den Guangzhou’ya direk uçuyor

 

Çin’in dünyanın ekonomik ‘güç merkezi’ haline gelişinin öyküsüne baktığınızda kendinizi Pearl Nehri havzasının kuzeyinde bulacaksınız. Burası krallığın incisi olan Guangzhou şehri.

1648’den önce Çing Hanedanlığının Kralı Kangxi yabancıların Çin’de veya Çin ile ticarete izin vermiyordu. Başlangıçta yalnızca dört şehir ticaret yapabiliyordu. Guangzhou bunlardan biriydi. Bugün bu şehir üretim gücüyle öne çıkmış durumda. Her şey ‘dünyanın fabrikasında’ üretiliyor.

  • Emirates artık Kozhikode’den Dubai’ye aktarmasız uçuyor

Kerala’daki en büyük üçüncü şehir olan Kozhikode sakin plajları, yemyeşil kırları, tarihi yerleri ve içten misafirperverliğiyle güneşin tüm ışıltısını rüya gibi pastoral bir atmosferde sunuyor

Kerala dünyada bilinen en eski tiyatro mekanlarından biri olan Kathakali ile tanınır. Detaylı makyajları ve kostümleriyle bilinen bu karmaşık ve renkli gösteriler tapınakların basamaklarında gerçekleştirilen geleneksel törenlerdir

 

  • Emirates Dubai’den Cape Town’a her gün aktarmasız uçuyor

350 yılı aşkın kültürel geçmişe sahip Cape Town’da aktivite ve keşif hiç bitmiyor. Cape Town’a her gün, Johannesburg’a günde üç uçuşla yeryüzündeki en güzel ülkelerden birini ziyaret ederken artık daha fazla seçeneğe sahipsiniz.

Mother City, Cape Town’da görkemli güney okyanuslarından doğal gökyüzü manzarasına, hayranlık uyandıran şarap bahçelerinden vahşi doğal hayata aradığınız her şeyi bulabilirsiniz

  • Emirates artık hergün Dubai’den São Paulo’ya aktarmasız uçmaktadır.

São Paulo, sınırsız sayıdaki sanat galerileri, hareketli moda ve müzik dolu sahneleri ve dünyanın rakipsiz plajlarıyla Brezilya’nın kültür başkentidir.

Koloni döneminden kalma katedralleri, muhteşem park alanları ve kozmopolit mahalleleriyle Brezilya’nın en kalabalık şehri olan São Paulo, Rio’nun ünlü Karnavalı kadar görkemli Samba de Roda festivaline ev sahipliği yapmaktadır.

São Paulo ziyaretçileri kolaylıkla Rio de Janeiro’ya, Brasilia’ya, Paulista Sahili’nin plajlarına, Amazon bölgesine ve diğer birçok yere gidebilir.


İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika