spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Emirates’ten cazip kampanya

Seçtiklerimiz

Dubai merkezli havayolu şirketi Emirates’in 29-30-31 Mart’ta gerçekleştireceği “Keşif Fiyatları” kampanyası kapsamında Bangkok, Kolombo ve Cape Town’a  %25’e varan indirimlerle seyahat etme şansı Emirates yolcularını bekliyor.

 

Yepyeni şehirler keşfetmek, dünyanın daha önce görmediği yeni yüzlerini tanımak isteyen yolcuları 29-30-31 Mart günlerinde gerçekleştirilecek “Keşif Fiyatları” kampanyasında bekleyen şehirler arasında; Tayland’ın en dinamik şehri Bangkok, Sri Lanka’nın en büyük şehri ve ticari başkenti Kolombo ve Güney Afrika’nın en güzel şehri Cape Town bulunuyor. Kampanyalı fiyatlardan satış üç gün boyunca sürerken, alınan biletler 30 Haziran’a kadar kullanılabilecek.  

 

Kampanya dahilinde Emirates Havayolu ile Bangkok’a ekonomi sınıfı gidiş dönüş bilet fiyatı 472 Avro, Kolombo’ya 538 Avro Cape Town’a ise 466 Avro’dur. Fiyatlara tüm vergiler ve yakıt harçları dahildir.

 

Emirates Havayolu haftada gidiş-dönüş Bangkok’a 54, Kolombo’ya 42, Cape Town’a 28 sefer düzenliyor.

 

EMIRATES Havayolu, İstanbul – Dubai arasında, genellikle uzun menzilli uçuşlarda tercih edilen, üstün teknolojiye sahip ve geniş gövdeli Boeing 777 tipi uçaklar ile uçuyor. Ortalama filo yaşı 5 yıl olan EMIRATES, 151 uçağı ile gökyüzünün en genç filolarından birine sahip. Dünyanın en hızlı büyüyen uluslararası havayolu şirketleri arasında yer alan EMIRATES, İstanbul’dan gerçekleştirdiği 11 uçuş ile yolcularını 60’ın üzerinde ülkede 100’ü aşkın noktaya taşıyor.

 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika