spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Emirates Havayolları, Bengaluru uçuşlarında özel A380 hizmeti sunacak

Seçtiklerimiz

Emirates Havayolları, yoğun güzergahta müşterilerine hizmet vermek için amiral gemisi A380 hizmetinin ilk kez 30 Ekim’den itibaren Bengaluru’ya sunulacağını duyurdu.

Emirates Havayolları, Bengaluru’nun Kempegowda Uluslararası Havalimanı’nda hizmet veren dünyanın en büyük ticari uçağı olan A380’i kullanarak tarifeli yolcu hizmetlerini işleten ilk havayolu oldu.

Uçak yükseltmesi, Güney Hindistan şehrine gidip gelen müşterilerin daha geniş bir ağ üzerinden imza hizmetlerinden yararlanmalarını sağlayacak.

Bengaluru, Hindistan’da ikonik Emirates A380 uçağının hizmet vereceği ikinci şehir olacak ve müşteriler 2014’ten bu yana Dubai-Mumbai rotasında imza deneyiminin keyfini çıkarıyor.

Günlük A380 uçuşları, üç sınıf konfigürasyonda bir uçakla EK568/569 olarak gerçekleştirilecek.

Çift katlı uçağın konuşlandırılması, her biri aynı zamanda modern geniş gövdeli Boeing 777 uçağı ile günlük olarak çalışan mevcut hizmetleri olan EK564/565 ve EK566/567’yi tamamlayacak.

1985 yılında Mumbai ve Delhi’ye tarifeli seferleri ile Hindistan’a operasyonlara başlayan Emirates Havayolları, 2006 yılından bu yana ödüllü servisleriyle Bengaluru’da müşterilerine hizmet veriyor. Emirates Havayolları, Hindistan’daki dokuz noktaya erişim sağlarken, müşterilerinin küresel ağına sorunsuz bir şekilde bağlanmasını sağlıyor.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika