spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Emirates, A380 Deneyiminde Premium Ekonomi’yi Tanıttı

Seçtiklerimiz

İmza niteliğindeki A380 deneyimini bir üst seviyeye taşıyan Emirates, iyileştirmeler yapılan ve yenilenmiş bir görünüme kavuşan en yeni A380 uçağındaki yeni Premium Ekonomi kabin ürününü görücüye çıkarıyor.

Emirates Havayolu Başkanı Sir Tim Clark yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Emirates A380 gökyüzünde en çok ilgi gören seyahat deneyimlerinden biri olmuştur ve şimdi bu deneyimi daha da iyi hale getirdik.

Diğer havayolu şirketleri tasarrufa giderken, Emirates olarak pandemi tedbirleri nedeniyle askıya aldığımız, düzenlediğimiz ürün ve hizmetleri tekrar kullanıma açarak, yeni hizmetler ve iyileştirmeler sunmak için yoğun bir şekilde çalışıyoruz.

İyisiyle Uçun vaadimize sadık kalarak, yolcularımıza mümkün olan iyi deneyimi sunmak için yatırım yapmaya devam ediyoruz.”

Havayolu en yeni A380 uçağını bu hafta Airbus’ın Hamburg tesisinden teslim alırken, kalan 5 A380 siparişini de 2021 ve 2022 yıllarında premium ekonomi kabinlerle teslim alacak. Emirates’in premium ekonomi koltukları, 2023 yılında filoya katılması planlanan Boeing 777X’lerden bazılarında da yer alacak. Emirates, mevcut A380 filosunda da donanım iyileştirmesine gitmeyi planlıyor.

Sir Tim Emirates’in premium ekonomi kabinleriyle ilgili “Premium Ekonomi ürünümüz, Emirates’in marka olarak en yüksek kaliteye sahip, tam kapsamlı hizmet veren havayolu konumlandırmasına uygun olarak dikkatli bir şekilde geliştirildi.

First, Business ve Ekonomi sınıflarındaki seyahat deneyimlerimizi ilk sunduğumuz zaman sektör standartlarını yeniden belirlemişti. Yeni Premium Ekonomi ürünümüzün de farklı bir üst düzey hizmet olarak damga vuracağına inanıyoruz.

Pazara sunmak için elverişli sayıda koltuğa ulaşana kadar, Emirates Premium Ekonomi deneyimini değerli yolcularımıza ücretsiz bir sınıf yükseltme olarak sunmayı planlıyoruz. Yolcularımızın en yeni hizmetimizi tüm sınıflarda deneyimleyebilmesi için, en yeni A380 uçağımızı çeşitli rotalarda kullanacağız.” Dedi.

Emirates, önümüzdeki haftalarda Premium Ekonomi donanımlı A380 uçağının hangi rotalarda kullanılacağını açıklayacak.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika