spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Easyjet yeni mobil havayolu uygulamasını tanıttı

Seçtiklerimiz

EasyJet’ ten yapılan açıklamada, en az tuşlamayla en etkin kullanımın hedeflendiği uygulama ile yapılan işlemlerde herhangi bir aksama durumunda yolcuya para iadesi ve veya rezervasyon değiştirme imkanının sunulduğu kaydedildi.
 
Hem i-Phone hem de android işletim sistemli cihazlardan ücretsiz olarak indirilebilen aplikasyon ile yolcular hareket halindeyken de uçuş tarifelerini görüyor, rezervasyonlarını yapabiliyor. Cihazlara ücretsiz indirilebilen uygulama sayesinde easyJet’ in 580′ den fazla rota içinden seçilen herhangi bir uçuşuna 30 saniyeden az bir zamanda yer ayrılabiliyor.
 
EasyJet İsviçre, Avusturya, Türkiye ve Doğu Avrupa’ dan sorumlu Pazarlama Müdürü Peter Voets, şirket olarak yolcuların hayatını kolaylaştırmak için çalıştıklarını belirterek, ”Sunduğumuz bu yeni uygulama ile yolcularımız hareket halindeyken bile uçuşlarını kontrol edebilecek ve gerekirse uçuş değişikliklerini de buradan yapabilecek. Bu uygulamayı yolcularımızın deneyimleriyle beraber geliştirmeyi de amaçlıyoruz” dedi.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika