spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

easyJet İzmir uçuşları başlıyor

Seçtiklerimiz

easyJet İzmir uçuşları başlıyor
         

       

EasyJet İstanbul, Antalya, Bodrum ve Dalaman’dan sonra İzmir Adnan Menderes Havalimanı’ndan da Londra uçuşlarına başlıyor. 
         

       

Avrupa"nın en çok tercih edilen 100 rotasında ve en büyük 50 havalimanında varlık göstererek 1 numaralı havayolu konumuna gelen easyJet, uçuş sayısını arttırmaya devam ediyor.
         

       

İngiltere"nin lider havayolu şirketi easyJet İstanbul, Antalya, Bodrum ve Dalaman"dan sonra İzmir Adnan Menderes Havalimanı"ndan da Londra uçuşlarına başlıyor.
        14 Mayıs 2011 tarihi itibariyle başlayacak olan uçuşlar haftada iki defa olmak üzere Salı ve Cumartesi günleri gerçekleştirilecek. easyJet fiyatlarıyla İzmir-Londra seferlerine ait biletler 16.12.2010 Perşembe itibariyle satışa sunuldu.

       


        easyJet uçuş noktaları:

        Aberdeen, Agadir, Ajaccio, Alicante, Almeria, Amsterdam, Asturias, Atina, Barselona, 7Bari, Basel, Bastia, Belfast, Berlin, Biarritz, Bilbao, Birmingham, Bodrum, Bordeaux, Bournemouth, Brindisi, Bristol, Budapeşte, Brüksel, Bükreş, Katanya, Cagliari, Köln, Kopenhag, Korfu, Kazablanka, Dalaman, Dortmund, Dubrovnik, Düsseldorf, East Midlands, Edinburgh, Faro, Fuerteventura, Cenevre, Cebelitarık, Glasgow, Kanarya Adaları, Grenoble, Hamburg, Helsinki, Kandiye, Hurgada, Ibiza, Innsbruck, Inverness, Istanbul, Jersey, Krakov, Lamezia Terme, Larnaka, Lanzarote, La Rochelle, Lizbon, Liverpool, Ljubljana, London Gatwick, London Luton, London Stansted, Lion, Madeira Adaları, Madrid, Mahon, Malaga, Malta, Manchester, Marakeş, Marsilya, Milan Linate, Milan Malpensa, Montpellier, Münih, Murcia, Mikanos, Nantes, Napoli, Newcastle, Nis, Olbia, Palermo, Palma, Baf, Paris Charles de Gaulle, Paris Orly, Pisa, Porto, Prag, Rodos, Roma, Salzburg, Santorini, Şarm El- Şeyh, Sofya, Split, Stockholm, Tanca, Tallinn, Tel Aviv, Tenerif, Selanik, Toulouse, Torino, Valensiya, Venedik, Viyana, Zürih.

       

 

       

         

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika