spot_img
spot_imgspot_img
17.1 C
İstanbul
Perşembe, 28 Mart 2024

DHL Express Türkiye, yeni hizmet merkezleri ile büyümeye devam ediyor

Seçtiklerimiz

DHL Express Türkiye, yeni hizmet merkezleri ile büyümeye devam ediyor

DHL Express Türkiye, yeni hizmet merkezleri ile Türkiye’deki yatırımlarını artırıyor. Dört yeni hizmet noktası açarak servis kalitesini yükseltiyor.

Türkiye’de hızlı hava taşımacılığının kurucusu DHL Express Türkiye, 100 milyon euro’ya varan yeni hizmet merkezi yatırımlarıyla büyümeyi sürdürüyor. 1 Ekim’de açılan ve 233 bin euro’luk yatırımla hayata geçirilen Beylikdüzü hizmet noktası, çevre bölgelerdeki DHL Express müşterilerinin uluslararası hızlı hava taşımacılık taleplerini karşılayacak. Sekiz kişinin çalışacağı hizmet noktası sadece gönderi teslim noktası olarak değil, ofis olarak da kullanacak yeni bir konseptte tasarlandı.

Türkiye’nin lider lojistik şirketi önümüzdeki süreçte ise, İstanbul’da Nişantaşı ve Yenibosna’da, Malatya ve Kahramanmaraş’ta da yeni hizmet merkezleri açacak. DHL Express, Sabiha Gökçen Havalimanı’ndaki hizmet merkezi için de HEAŞ ile sözleşme görüşmelerine devam ediyor.

Mevcut hizmet merkezlerini de büyütüyor

DHL Express ayrıca artan taleplere daha iyi karşılık sunabilmek üzere Kayseri’deki ve Gaziantep’teki hizmet merkezlerini, yeni ofislerine taşıdı. Kayseri’deki yeni DHL Express Hizmet Merkezi 420 bin euro’luk yatırımla, Gaziantep’teki DHL Express Hizmet Merkezi ise 490 bin euro’luk yatırımla yeni ofislerine taşınıyor. Kayseri Hizmet Merkezi’nde operasyon alanı beş kat, Gaziantep Hizmet Merkezi’nde ise iki kat büyütüldü. Her iki yeni merkez de 2026’ya kadar gönderi hacimlerinde öngörülen büyümeyi karşılayacak şekilde tasarlandı. Denizli ve Bursa’da da hizmet merkezlerini büyüten DHL Express, Türkiye’yi dünyaya bağlamak üzere yatırım planlarını hız kesmeden uygulamaya devam ediyor.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika