spot_img
spot_imgspot_img
18.1 C
İstanbul
Cuma, 29 Mart 2024

Çalışanları THY’ye sahip çıktı

Seçtiklerimiz

Hava-İş Sendikası’nın grev sürecini değerlendiren Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım, “THY’nin 20 bine yaklaşan çalışanı bu marka şirketin ne olduğunu gördü ve sahip çıktı. Bu dünyada görülen bir şey değildir” dedi. ,

Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen Genç Türkiye Zirvesi’ne katılan Bakan Yıldırım, Hava-İş Sendikası’nın grev kararının ardından yaşanan sorunsuz sürece değindi. Bakan Yıldırım, “THY bir greve sürecinden geçiyor. Tabi grevin adı var, kendi yok. Çünkü THY buraya kolaylıkla gelmedi. THY’nin 20 bine yaklaşan çalışanı bu marka şirketin ne olduğunu gördü ve sahip çıktı. Bu dünyada görülen bir şey değildir. Bir greve gideceksiniz ve grevde sizin grev kararınızı dikkate almayacak çalışanlar” dedi.

THY çalışanlarının gerek sendikaya, gerekse de idareye bir mesaj verdiğini dile getiren Yıldırım, “Bu ne demektir biliyor musunuz? Bizim duygularımıza, bizim taleplerimize, bizim beklentilerimize hitap etmiyorsun diyor. Örgütüne mesaj veriyor, idareye de mesaj veriyor. Biz huzur içinde çalışmak istiyoruz, insanları mağdur etmek istemiyoruz, yolcuları taşımak istiyoruz, bırakın bu anlamsız tartışmayı biz işimizi yapalım. Çalışanlar bu mesajı verdi. Umarım bu mesaj yerini bulur. Her iki idarede gereği yapar” diye konuştu.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika