spot_img
spot_imgspot_img
12.4 C
İstanbul
Salı, 19 Mart 2024

British Airways’in yeni uçuş programında Bodrum da var

Seçtiklerimiz

British Airways, yaz sezonu için tatil destinasyonlarına yönelik 100 bin koltukluk kapasite artışına gittiğini duyurdu. Listede Bodrum da yer aldı.

İngiliz Travel Mole’da yer alan habere göre British Airways, yaz sezonu için Avrupa’da yer alan tatil destinasyonlarına yönelik yaklaşık 100 bin kapasitelik koltuk artışına gideceğini duyurdu.

11 Mayıs Salı gününden itibaren 13 turistik destinasyona yönelik uçuşlarda 93 binden fazla yeni koltuk satışa sunuldu.

Kapasite artışına gidilen destinasyonlar arasında Yunanistan’dan 10, Kanarya Adaları’nda 2 ve Türkiye’de bir uçuş noktası yer aldı.

Firma tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada yaz tatillerine yönelik gösterilen yoğun ilgiden dolayı bu kararın alındığı belirtildi.

Yeni uçuş programında Bodrum da listede

Yaz sezonuna yönelik kapasite artışına gidilen, 26 hafta boyunca sürecek uçuş programı kapsamında Korfu, Kos, Baf, Rodos, Lanzarote, Tenerife ve Bodrum destinasyonlarını yer aldı

British Airways, Bodrum’a yönelik uçuşlarına 18 Temmuz’dan itibaren başlamayı planladığını duyurdu.

British Airways’in Uçuş Ağı Direktörü Neil Chernoff; “İngilizler, en sevdikleri tatil destinasyonlarının yaz sezonunda açılmasını temenni ediyor ve bekliyor. Bu nedenle onlara rezervasyon imkanı sunuyor; seyahat edememeleri halinde ise esnek değiştirme imkanı sunacağımız konusunda güven veriyoruz.”

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika