spot_img
spot_imgspot_img
13.2 C
İstanbul
Çarşamba, 15 Mayıs 2024

Berlin’deki Türkiye standı Avrupa’nın en iyisi seçildi

Seçtiklerimiz

Türkiye, Berlin’de bu yıl 47’ncisi düzenlenen Uluslararası Turizm Borsası Fuarı’nda, ”Cologne Business Scholl” tarafından ziyaretçilerin tercihleri dikkate alınarak düzenlenen, ”En iyi stand” yarışmasında, Avrupa kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü.

On yılı aşkın bir süredir verilen söz konusu ödülde servis hizmetleri, yenilikçi düşünce, bilgi transferi, özgün tasarım ve stant kalitesi belirleyici kriterler olarak göze çarpıyor. Ödül, Avrupa, Asya, Amerika, Almanya, Ortadoğu kategorilerinde veriliyor.

Türkiye, bu yıl fuarda 3 bin 79 metrekarelik alandaki 105 stantla yer aldı. Standının açılışı Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik tarafından yapılan Türkiye, fuarda ekolojik turizm alanındaki zenginlikleriyle ön plana çıktı.

Birbirinden renkli etkinliklere ev sahipliği yapan ve yoğun ilgi gören Türkiye standında, geleneksel el sanatı ebru, cam ve ahşap işçiliği konuklara tanıtıldı, lokum ve akide şekeri ikram edildi.

Berlin fuar alanındaki Palais salonunda düzenlenen törende, Türkiye’nin birincilik ödülünü, Kültür ve Turizm Bakanlığı adına Berlin Kültür Ataşesi Gözde Şahin aldı.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika