spot_img
spot_imgspot_img
23.7 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Avia Solutions Group, Mike Pompeo’nun Şirketi Impact Investments ile Ortaklık Kuruyor

Seçtiklerimiz

Mike Pompeo’nun Şirketi Impact Investments, Avia Solutions Group’un Genişleme Planlarını Destekleyecek

Avia Solutions Group, eski ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo’nun başkanlığını yaptığı Impact Investments LLC. ile stratejik bir ortaklık kurduğunu duyurdu. Bu ortaklık, Avia Solutions Group’un gelecekteki genişleme planlarını desteklemek için stratejik ve finansal danışmanlık sağlayacak.

Impact Investments LLC, New York, Washington, Londra ve Dubai gibi önemli merkezlerde ofisleri ve ortakları bulunan küresel bir stratejik ve finansal danışmanlık ve yatırım firmasıdır. Firma, çeşitli endüstrilerde ve coğrafyalarda lider şirketlere büyümelerini desteklemek ve hızlandırmak için danışmanlık hizmeti sunmaktadır.

Avia Solutions Group’un Başkanı Gediminas Ziemelis, bu ortaklığın şirketin dünya genelindeki büyüme planlarına önemli katkılar sağlayacağını belirtmiştir. Ayrıca, Impact Investments’in deneyim ve bilgisinin, Avia Solutions Group’un yeni pazarlara erişimini sağlamak ve anahtar endüstri ortaklıkları kurmak gibi hedeflerine ulaşmasına yardımcı olacağını ifade etmiştir.

Bu yeni ortaklık aynı zamanda Avia Solutions Group’un ABD pazarındaki bağlantısını güçlendirmektedir. Daha önce, 2021’de, seyahat ve turizm sektörüne odaklanan bir ABD yatırım yönetimi firması olan Certares Management ve bir yatırım danışmanlık firması olan Knighthead Capital Management, Avia Solutions Group’a 300 milyon avro yatırım yapmıştır.

İrlanda merkezli Avia Solutions Group, dünyanın önde gelen yolcu ve kargo havayollarına havacılık hizmetleri sağlayan önde gelen bir global sağlayıcıdır. Grubun, dünya çapında İrlanda, ABD, Birleşik Arap Emirlikleri, Litvanya, Avustralya, Asya Pasifik ve Güney Afrika’da ofisleri bulunmaktadır.

Grup, 212 uçaktan oluşan bir filo ile dünyanın en büyük ACMI (Uçak, Mürettebat, Bakım ve Sigorta) sağlayıcısıdır ve SmartLynx Airlines, Avion Express, AirExplore, KlasJet, Magma Aviation ve daha fazlasının ana şirketidir. Şirket ayrıca FL Technics adlı global bir MRO hizmet sağlayıcısını bünyesinde bulundurmakta olup, dünya çapında 100’den fazla hat bakım istasyonuna ve Litvanya, Endonezya ve Birleşik Krallık’ta bakım hangarlarına sahiptir.

Ayrıca, Avia Solutions Group, İspanya, Fransa, Litvanya ve Vietnam’da okulları bulunan en büyük bağımsız pilot eğitim organizasyonlarından biri olan BAA Training’i işletmektedir.

Grup, 11,700’den fazla yüksek nitelikli havacılık profesyoneli tarafından desteklenmektedir.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika