spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Ankara Hava-İş Şubesine Psikolojik Taciz

Seçtiklerimiz

Hava İş Sendikası Genel Merkezi, Ankara Şubesini yasa dışı yollarla gasp etti, “Seçimleri Genel Merkez yapacak” diyerek, yönetime el koydu. Ankara Şubesini ele geçirmek için türlü oyunlar oynadığı ortaya çıkan Genel Merkez yöneticilerinin, 5 gün önce polislerle Şube binasına bastığı ortaya çıktı. Baskın seçim yapılması için il yöneticilerine baskı yapan Genel Merkez yöneticileri il yönetiminden habersiz üye yaptıkları yüzlerce kişiyle seçimleri kazanmayı hedefliyor.
 
Türk İş Konfederasyonuna bağlı Hava İş Sendikası Genel Merkezi, Ankara Şubesinin yönetimini yasadışı yollarla ele geçirmeye çalışıyor, İl yöneticileri direniyor.

 
Genel Merkez yönetimini türlü oyunlarla ele geçirenler, şimdi de kontrol edemedikleri Ankara Şubesini gözüne kestirdi. Genel Merkez yöneticileri, şubeyi ele geçirmek için il yöneticilerinden habersiz, çok sayıda kamyoncuyu Hava İş Sendikasının Ankara Şubesine kaydettirdi. 300 üyelik şube bir anda 577 kişiye ulaştı.
 
Ankara Şube Başkanı Yasin Özer ise bu duruma itiraz edince, Genel Merkez Yönetimi avukatı Muhammed Öztürk’ü vekalet göstererek Şube binasını polislerle birlikte bastı.
 
İl Başkanı Özer, genel merkez yöneticilerinin demokratik bir seçim istemediğini ve bu nedenle baskın yaptığını söyledi.
 
Özer, konuyu yargıya taşıyacaklarını söyledi.

ULUSAL KANAL

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika