spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

AnadoluJet Londra Uçuşlarına Başladı

Seçtiklerimiz

Türk Hava Yolları’nın alt markası AnadoluJet, Ankara’dan İngiltere’nin başkenti Londra’ya yönelik uçuşlarına başladı. AnadoluJet Londra Uçuşlarına

Türk Hava Yolları’nın düşük maliyetli uçuşlar yapan alt markası AnadoluJet, Ankara’dan İngiltere’nin başkenti Londra’ya uçuşlara başladı.

Türk Hava Yolları’ndan konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre; Ankara Esenboğa Havalimanı ve Londra Stansted Havalimanı arasında karşılıklı gerçekleşecek uçuşlar, Çarşamba, Cuma ve Pazar olmak üzere haftanın 3 günü icra edilecek.

Açıklamada yeni hat açılışı hakkında görüşlerine yer verilen THY Genel Müdür Yardımcısı Kerem Sarp, şu açıklamalarda bulundu: AnadoluJet Londra Uçuşlarına

“Bugün başlattığımız Ankara – Londra seferleriyle iki ülke arasında yeni bir hava köprüsü kurmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Genişleyen uçuş ağımız ve uygun fiyat politikamızla misafirlerimizin beklentilerini AnadoluJet ayrıcalığıyla karşılamak için gayretle çalışıyoruz. Bu gayreti de başarılarımızla taçlandırmaya devam edeceğimize inancım tam.”

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika