spot_img
spot_imgspot_img
23.9 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

American Airlines, New York ile Tokyo Arasında Direkt Uçuşlarıyla ABD’deki Tek Havayolu Oluyor

Seçtiklerimiz

American Airlines, New York ile Tokyo Arasında Direkt Uçuşlarıyla ABD’deki Tek Havayolu Oluyor

American Airlines, New York ile Tokyo arasında direkt uçuş gerçekleştiren tek Amerikan havayolu olma statüsüne ulaşıyor. Amerikan Havayolları, 28 Haziran 2024 tarihinden itibaren John F. Kennedy Uluslararası Havalimanı (JFK) ile Tokyo Haneda Uluslararası Havalimanı (HND) arasında günlük seferlere başlayacağını duyurdu. Bu adım, Amerikan Ulaştırma Bakanlığı’nın resmi olarak Amerikan Havayolları’nın başvurusunu onaylaması ve havayoluna slotlar tahsis etmesi sonrasında gerçekleşti.

Şu an için One Mile at a Time’a göre, JFK ile HND arasında uçan tek havayolları All Nippon Airways ve Japan Airlines, ayrıca United Airlines Newark’ten Tokyo’ya günde iki kez uçuş gerçekleştiriyor. Amerikan Havayolları, yeni rotanın Japonya’nın iki önemli uluslararası şehri arasındaki mevcut düzenini tamamlayacak, rekabet etmeyecek şekilde tasarlandığını vurguladı.

Amerikan Havayolları’nın Ağ ve Program Planlama Kıdemli Başkan Yardımcısı Brian Znotins, “American, bu yaz JFK ile HND arasında uçuşları başlatmaktan memnuniyet duyuyor” dedi. “Bu yeni hizmet, iş ortağımız olan Japan Airlines’ın sunulan uçuşları tamamlayacak, müşterilerimize ABD ile Japonya arasında seyahat etme yeni yolları sunacaktır.”

JFK ve HND hizmeti, Amerikan Havayolları’nın HND’ye dördüncü günlük direkt uçuşu olacak, mevcut günlük hizmetlere Dallas-Fort Worth (DFW) ve Los Angeles’tan (LAX) eklenerek gerçekleşecek. Boeing 777-200 uçaklarıyla gerçekleşecek seferler, JFK’den yerel saatle 11:25’te ayrılacak ve bir sonraki gün HND’ye 2:30’da varacak, dönüş uçuşu ise yerel saatle 16:30’da başlayacak ve ABD’ye 16:35’te ulaşacak. Hizmete yönelik biletler 26 Şubat 2024 tarihinden itibaren satışa sunuldu.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika