spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Altı Havayolu'nun Stansted'ten Yeni Kış Güzergahları

Seçtiklerimiz

Haber Merkezi @ Air News Times


Altı tane havayolu
, yolcular için daha fazla seçenek sunarak, bu kış, Stansted’den güneş ve kayak yerleri için on yeni güzergahını duyurdu.

 

Ryanair hem Norveç hem İspanya için yeni rotaların duyurusunu yaparken, EasyJet Stansted’ten Fueteventura’ya haftalık iki uçuşla iki yıllık ilk yeni rotasını başlatıyor. Blue Air Romanya ve Yunanistan’a yeni güzergahlara sahip, Turkish Airlines İstanbul Sabiha Gökçen’e uçuyor ve Iceland Express ana yurduna olan uçuşlarla geri dönüyor. Kayak sahnesinde Titan Airways tarafından yönetilen kiralanmış bir servis olan Snowjet, Stansted’ten İsviçre’ye ve Fransa’ya olan güzergahlar başlatıyor.


Yani, ister kısa bir tatil için ister yeni yıl tatili için bir yer bakıyor olun, Stansted her zevke ve bütçeye uyan bir şeylere sahip.


Stansted’in ticari ve gelişim yöneticisi Nick Barton ‘Havacılık endüstrisinde bu zorlayıcı döneme rağmen, bu yeni güzergahların başlaması havayolu ortaklarımızın değişen piyasa koşullarına uymak için neler yapabileceğini ve müşterilere istediklerini – para değeri ve gelişmiş seçenekler – vererek gelişmeye devam edeceklerini gösteriyor. EasyJet, Ryanair ve Iceland Express’in Stansted’e büyük güven duymalarından çok memnunum ve Snowjet’i ilk defa bu kış sezonunda karşıladığımız için de çok gurur duyuyorum’ dedi.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika