spot_img
spot_imgspot_img
11.5 C
İstanbul
Cuma, 19 Nisan 2024

Altı An-124-100 aynı anda kalkışını tamamladı

Seçtiklerimiz

Rusya’da ilk kez video konferans hikayeler altı An-124-100 Ruslan askeri nakliye uçağının eşzamanlı kalkışını gerçekleştirdi. Öğretiler havacılık Savunma Bakanlığı basın servisinin Bryansk bölgesinde gerçekleştiğini bildirdi.

Eğitim uçuşlarına, Seshchinsky ve Tver havacılık alaylarından altı An-124-100 Ruslan’ın mürettebatı katıldı. Tatbikatların amacı, askeri birlik personelinin standart silah ve teçhizatla uzun mesafelerde eşzamanlı transferini yapmaktı.

Uçuşlar 4 metrenin üzerinde bir rakımda gerçekleştirildi, rotanın toplam uzunluğu 600 km’nin üzerinde, ortalama uçak hızı 500 km / s idi.

Ruslan mürettebatı, yağış, alçak bulutlar ve kuvvetli rüzgar rüzgârları şeklinde olumsuz hava koşullarında kalkış, iniş ve yol üstü uçuşları gerçekleştirdi.

Eğitim, VTA komutanlığının kıdemli personelinin ve 12. askeri nakliye havacılık bölümünün katılımıyla Rus Havacılık ve Uzay Kuvvetleri VTA komutanı Korgeneral Vladimir Benediktov tarafından denetlendi.

Bu tatbikatın ABD Hava Kuvvetlerinde yaygın olduğunu ve “fil gezintisi” olarak adlandırıldığını unutmayın. Mümkün olduğu kadar çok sayıda uçağın minimum sürede havaya kaldırılmasının gerekli olduğu bir durumda uçağın toplu kalkış uygulaması için tasarlanmıştır.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika