spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Airbus Jetler EBACE Sergisinde

Seçtiklerimiz

Airbus ACJ K5-Havacılık GmbH tarafından yönetiliyor. Airbus’ın  içinde bulunan masa, salon, özel ofis / yatak odası ebeveyn banyo ve duşdan oluşan kabin özellikleri Fokker Servis tarafından tamamlandı.

Yeni Airbus A320 Comlux tarafından yönetiliyor ve özel kullanım için kiralanabiliyor. Comlux Amerika tarafından tamamlanan kabin oturma alanı, özel ofis / yatak odası ebeveyn banyo ve duş ve bir kaç sıra birinci sınıf koltuktan oluşuyor.

ACJ ve A320 Prestige gibi Airbus kurumsal jetler geleneksel  kurumsal jetlere göre iki kat daha büyük ve de geniş fakat sahip oldukları benzer niteliklerle yolcularına eşsiz konfor sunuyorlar.

Bu özellikler, Airbus jetleri diğer iş seyahati için kullanılan jetlerden ayırarak,  yolcularını iş ve ofis ortamından biraz olsun uzaklaştırarak havada rahat etmeleri ayrıcalığını yaşatıyor.

Airbus kurumsal jetler,  modern teknolojinin sunduğu tüm güzelliklerden yararlanarak dizayn edilmiş yakıt, ağırlık, gövde parçalarının bakım tasarrufu, verimli motor seçenekleri gibi özellikler ile dünyanın en modern yolcu uçakları ailesinin bir üyesi olarak üretilmiştir.

Airbus jetler 100den fazla yolcu kapasitesi, VIP seçenekleri ile  kelimenin tam anlamı ile kıtalararası kesintisiz bir iş uçağı.

Antarktik’a dahil tüm kıtalara uçan Airbus jetler bugüne kadar 170 adetten fazla satıldı.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika