spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Air Serbia İstanbul Uçuşları İSG’den

Seçtiklerimiz

27 Ekim den itibaren haftada 4 kez karşılıklı olarak gerçekleştirilecek uçuşlar Airbus A319 tipi uçaklarla 2 Ocak tan itibaren haftada 7 güne çıkarılacak. Sabiha Gökçen Havalimanı na uçacakları için çok memnun olduklarını söyleyen Air Serbia Yönetim Kurulu Başkanı Dane Kondič, Türkiye ekonomisini hızla büyüdüğünü, Sabiha Gökçen in yeni network stratejileri için en uygun meydan olduğunu söyledi. 
 
Filoya yeni uçaklar katılıyor 
 
Kondič, İstanbul çıkışlı yolcularına Belgrad aktarmalı Avrupa da Brüksel, Kopenhag, Roma, Lübliyana, Milan, Prag, Stuttgart, Berlin, Podgorica, Berlin, Viyana ve Zürih şehirlerine en uygun bağlantıyı sunduklarını hatırlattı. Air Serbia nın CEO su Dane Kondič, tamamen çevre dostu yeni uçaklarla filoyu güçlendireceklerini, daha önce siparişi verilen 128 koltuklu 8 adet A319 tipi uçaktan 6 sını bu yıl içinde teslim alacaklarını belirtti. Havayolunun yeni A319 tipi uçaklarında 8 business class, 120 ekonomi sınıfı koltuk bulunuyor. 
 
Çevreci uçaklar ön planda 
 
2 adet A319 ise önümüzdeki yıl teslim alınacak. Havayolu ayrıca daha fazla yolcu kapasiteli 2 adet Airbus A320 uçağı daha almayı planlıyor. Havayolunun 2016 yılı filo planlaması içinde çok daha az yakıt tüketen, çevreci, Airbus ın en yeni modeli A320NEO, Boeing 737MAX ve Bombardier CS300 tipi uçakların alınması hedefleniyor. 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika