spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Air Berlin’in yeni rotası DUBAİ

Seçtiklerimiz

 Air Berlin Berlin-Tegel havaalanına yeni bir rota ekledi. Gelecek hafta başlıyacak olan yeni uçuş için ilk kampanya tek yön Berlin – Dubai 199 € + Vergi ve harçlar olacaktır. Bu yeni uçuş için  Air Berlin’in merkezi online sistem yapısı ve uçuşlar ve rezervasyon için kullanılabilir entegre çalışması başlatıldı.

       

Klaus Wowereit,  , "uçuş bir cazip avantaj konumu açısından iyi bir rota olduğunu söyledi. Bu eğilim, Air Berlin kararlılığını devam edecek, yeni Berlin Brandenburg Uluslararası havalimanı açılışına gelecek yıl zaten olumlu bir etkiye sahip olduğunu göstergesidir dedi.

       

Joachim Hunold,  (Air Berlin Genel Müdür), "yeni hedef ve Air Berlin arzusunu bu pazar fırsatı en iyi şekilde yansıtan önümüzdeki yıllarda Berlin havayolu konumunu güçlendirecek" Dubai hizmettir, Air Berlin iş seyahatlerinde olduğu kadar tatilciler içinde çekici bir ürün sunuyor. "dedi

       

Prof Rainer Schwarz, Yönetim Kurulu Sözcüsü Berliner Flughafen (Berlin Havaalanları) için, "Bu uçuş ile yeni bir hedefe yaklaşıyoruz, doğu-batı merkezi olarak Dubai kaçılnılmaz bir yerdir" dedi.

       

İş seyahati non-stop uçuşlar için  önemli bir zamanda diğer Avrupa ağları üzerinden uçuşları ile karşılaştırıldığında tasarrufu en iyi şekilde sunuyoruz.. Ayrıca, yeni rotalar, sayesinde turistlerin ilgi odağı haline gelen uygun bir havayolu olmaktayız.

       

Air Berlin, Almanya’nın ikinci büyük havayolu şirketi , Mayıs 2006’dan beri borsada olmuştur .Geçen yıl Air Berlin  dünya çapında toplam 27.900.000 yolcu taşıdı. Şirketin şu anda yaklaşık 8200 çalışanı bulunmaktadır.

       

Her yıl Air Berlin hizmet ve kalitesi ile 10’dan fazla ödül almaktadır. 5.5 yıl yaş ortalaması ile, Air Berlin’de Avrupa’nın en yeni filoları bulunmakta.

       

Air News Times @ Haber Merkezi

       

         

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika