spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Air Arabia, Goa – Hindistan sefer sayısını arttırıyor

Seçtiklerimiz

Goa’ya olan düşük maliyetli mevsimlik talebi arttırmaya cevap olarak, Orta Doğu ve Kuzey Afrika’daki en büyük düşük ücretli (LCC) havayolu olan Air Arabia, bugün havayolunun Sharjah, Birleşik Arap Emirlikleri (UEA)’deki merkezi ile Goa, Hindistan arasında haftada beş tane uçuş sunacağını duyurdu.

       


         İlave edilen 2 uçuş, yolcular için, UAE’den Hindistan’ın en popüler tatil güzergâhlarından birine olan kolaylık seviyesini arttıracak. Air Arabia şu anda Goa’ya direkt uçuş sağlayan tek düşük maliyetli havayolu konumunda.
         “Bir kıyı şehri olan Goa, UAE’den her geçen gün daha fazla ziyaretçi çekmeye devam ediyor.

       

Air Arabia, bu popüler güzergahtaki artan mevsimsel talep nedeniyle, servis sıklığını arttırma kararını verdi, bu da müşterilere ideal seyahat programını planlamaları için harika fiyatlardan ve uygun uçuş zamanlamalarından faydalanma fırsatını sunuyor,” dedi Air Arabia Ticaret Bölümü Başkanı AK Nizar.
         

       

 İlave edilen 2 uçuş, 1 Haziran 2010’dan başlayarak, 30 Ekim 2010’a kadar, Goa’daki Dabolim Uluslar Arası Havaalanı ve Air Arabia’nın Sharjah’daki merkezi arasında, Pazartesi ve Cuma olmak üzere, her hafta çalışma halinde olacak. Daha fazla seyahat programı seçeneği sunmak amacıyla, uçuşlar Sharjah’tan 22:25 PM’de başlayıp, ertesi gün Goa’ya 03:05 AM’de tamamlanacak. Dönüş uçuşları Salı ve Cumartesi günü 03:45’te Goa’dan başlayacak ve Sharjah’ta aynı gün 05:25’te tamamlanacak.

       

         Air Arabia, şu anda Goa’ya, Sharjah’tan 22:00 PM’de başlayıp, Goa’da 03:00 AM’de tamamlanan uçuşları, Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri sunmakta. Dönüş uçuşları Goa’yı Çarşamba, Cuma ve Cumartesileri 03:45 AM’de terk edip, Sharjah’a 05:25 AM’de varıyor.

       

Haber Merkezi @ Air News Times

       


       

Yasal Uyarı : Sitemizde yayınlanan özel haberler için, izin alınmadan  alıntı habere/yazıya aktif link verilerek veya kaynak gösterilerek kullanabilirsiniz.

       

         

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika