spot_img
spot_imgspot_img
28.4 C
İstanbul
Cumartesi, 2 Ağustos 2025

Onur Air, Rusya uçuşlarına başlıyor

Seçtiklerimiz

Onur Air, haftada iki seferi ile İstanbul’dan Nalçik seferlerine yeniden başlıyor. Perşembe ve Pazar günleri gerçekleşecek uçuşların fiyatları ise tek yön en düşük yaklaşık 70-80 avro arasında olacak.
 
Onur Air’in İstanbul-Nalçik arasında İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan kalkış saati 23:50 Nalçik-İstanbul dönüşleri ise uçuşların gerçekleştirildiği günün ertesi, yerel saatle 07:15 olarak açıklandı.
 
Onur Air’in Rusya uçuşları, Rusya’nın 1 Ocak 2016 itibari ile Türk vatandaşlarına getirdiği vize zorunluluğu nedeni ile mürettebatın vize sorunu nedeni ile Ocak ayı başında durmuştu. Pegasus Airlines da aynı sıkıntıyı yaşamış ve 4 Ocak itibari ile uçuşlarını durdurmuştu.
 
Ancak vize işlemlerini tamamlayan firma tekrar uçmaya başlamıştı. Türk Hava Yolları ise böyle bir problem ile karşılaşmamak için önceden tedbir alarak Rusya uçuşlarında görev alacak olan mürettebatı için gerekli vizeleri 1 Ocak tarihine yetiştirerek uçuşlarında bir sorun yaşamamıştı.

İlgili Makaleler

- AJET -spot_imgspot_img

Son Dakika