spot_imgspot_img
9.6 C
İstanbul
Perşembe, 19 Şubat 2026

Kabin basıncı düşen uçak acil iniş yaptı

spot_imgspot_img

Seçtiklerimiz

İtalya’nın Bergamo şehrinden İspanya’nın Valencia şehrine uçmakta olan İrlanda merkezli ve ucuz uçuşları ile ünlü havayolu şirketi Ryanair’a ait uçaktaki iki kişi yaralandı. Yaralananlardan birinin basınç düşmesi sebebiyle kulak ağrısından, diğer ise oksijen maskesinden kaynaklanan göğüs ağrısından şikayet etti, diğer yolcuların da büyük panik yaşadığı bildirildi.

93 yolcusu bulunan uçaktaki yaralılar San Martino ve Villa Scassi hastanelerinde tedavi altına alınırken, diğer yolcular ise otobüsler vasıtasıyla, yeni bir uçakla Valencia’ya gitmeleri Milano’ya götürüldü.

Yaşanan olay üzerine şirket genel merkezinden yolculara özür mahiyetinde bir mesaj yayınlanırken ucuz uçuşlarda maliyet gerekçesiyle birçok prosedürün yerine getirilmediğini iddia eden bazı gazetelerin internet sitelerinde "Ryanair’da yine arıza" şeklinde başlıklarla haber servislendiği gözlendi. 

İlgili Makaleler

- AJet -spot_imgspot_img

Son Dakika