spot_imgspot_img
13.1 C
İstanbul
Salı, 3 Mart 2026

Arap hostesleri Türk firması giydirecek

spot_imgspot_img

Seçtiklerimiz

TESETTÜR giyimin öncü firmalarından Tekbir Giyim, 175 parçadan oluşan ‘2012/Sonbahar-Kış’ koleksiyonunu Wow Otel’de düzenlenen bir defileyle moda severlerin beğenisine sundu.

Ece Gürsel, Ece Maya Filiz, Pınar Çınar, Pelin Suade gibi ünlü mankenlerin görev aldığı defilenin açılışında Tekbir Giyim Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Karaduman, İstanbul’u tesettürün kalbi haline getirdiklerini söyledi.

 

Avrupa’daki moda anlayışını Türkiye’ye uyarladıklarını ve hedeflerinin Tekbir Giyim’i müslüman ülkelere yaymak olduğunu ifade eden Karaduman, “İslam ülkelerinden hostes kıyafeti için teklifler var.

 

Önümüzdeki günlerde Arabistan’daki birkaç havayoluyla anlaşacağız” dedi. Konuşmanın ardından doğal elyaf ve nanoteknolojiden yararlanarak üretilen koleksiyon izleyicilerin beğenisine sunuldu. Ece Gürsel’in baş manken olarak yer aldığı defilede baharat tonları ve özel desenlerle tasarlanan elbiseler büyük alkış topladı.

 

İlgili Makaleler

- AJet -spot_imgspot_img

Son Dakika