spot_imgspot_img
18.4 C
İstanbul
Salı, 28 Ekim 2025

Özrün ardından Sky Airlines seferleri arttırıyor

spot_imgspot_img

Seçtiklerimiz

Geçtiğimiz yıllarda Antalya destinasyonuna en çok İsrailli turist taşıyan havayolu şirketi olan SKY Airlines, ölü dönem olarak bilinen kış sezonunda bile haftada 3 gün karşılıklı 1’er sefer yaptığı Antalya – İsrail uçuşlarını artırıyor.  Hali hazırda Antalya – İsrail hattında 3 gün karşılıklı 2’şer sefer yapan SKY Airlines, iki ülke arasında oluşan olumlu hava ile birlikte uçuşlarını haftada karşılıklı 4’er sefere çıkardı.

MAYIS’TA HAFTADA 7 GÜN

Turizmi de etkilemesi beklenen barış mesajlarının ardından bölgenin iki önemli turizm destinasyonu arasındaki hava köprüsünü kurmaya hazırlanan Sky Airlines, Mayıs ayından itibaren de Antalya – Tel Aviv arasında mevcut seferlerine 4 gün daha ekleyerek haftada 7 gün, 4’er sefer uçuş yapacak.

1989 yılından bu yana Antalya turizmine hizmet vermekten gurur duyduklarını belirten Kayı Group Yönetim Kurulu Başkanı Talha Görgülü; “SKY Airlines ile Antalya – İsrail arasındaki mesafeleri ortadan kaldıracağız ve iki ülke arasındaki turizmin gelişmesinde önemli bir rol üstlenmiş olacağız.” dedi.

İlgili Makaleler

- AJET -spot_imgspot_img

Son Dakika