spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

30 Kasım’da İngiltere Yolcuların Dikkatine…

Seçtiklerimiz

İngiltere’deki havaalanlarında pasaport kontrol işlemlerini gerçekleştiren "UK Border Agency" kısa adıyla "UKBA" çalışanları 30 Kasım 2011 tarihinde İngiltere deki kamu sektörü grevi nedeniyle görev yapmayacaklardır. Dolayısıyla,30 Kasım 2011 tarihinde Londra Heathrow ve Manchester Havaalanı varışlı uçuşlarımızı kullanacak olan yolcularımız bu havaalanlarında grev dolayısıyla oluşabilecek aksaklıklardan dolayı pasaport kontrollerinde çok daha uzun bir bekleme süresiyle karşılaşabilirler. 
 
30 Kasım 2011 günü Londra Heathrow ya da Manchester havaalanlarından yolculuklarına başlayacak yolcularımız pasaport kontrolünden geçmemelerine rağmen varış uçaklarında yaşanabilecek problemlerin etkisiyle kakış uçaklarında oluşabilecek rötarlardan etkilenebilirler. 
 
30 Kasım 2011 günü Londra Heathrow ya da Manchester Havaalanları varışlı yada çıkışlı Türk Hava Yolları uçuşlarında seyahat edecek olan yolcularımızın rezervasyonlarını aynı uçuş sınıfında olmak ve uçuşlarımızda yer olması kaydıyla 29 Kasım 2011 veya 01 -07 Aralık 2011 tarihlerine ücretsiz olarak değiştirme hakları mevcuttur. 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika