spot_img
spot_imgspot_img
12.7 C
İstanbul
Cuma, 29 Mart 2024

Ercan Havalimanı yolcu sayısı 4 milyonu aştı

Seçtiklerimiz

Ercan Havalimanı’na 2018 yılında gelen yolcuda 4 milyon sayısını aşması nedeniyle havalimanında tören düzenlendi.
 
Uçaktan inen şanslı bir aileye uçak bileti ve konaklama hediye edildi.
 
Norveç’te yaşayan ve İstanbul’dan KKTC’ye yeni yıl tatilini geçirmek için gelen Mehmet Karakuş, eşi ve küçük oğulları uçaktan indikten sonra pasaport kontrolünden geçmesinin ardından büyük bir sürprizle karşılaştı.
 
Karakuş ailesi kendilerine verilen çiçekler ve atılan konfetiler arasında şaşkınlıklarını gizleyemedi.
 
Mehmet Karakuş ve ailesine Türk Hava Yolları’ndan çift kişilik Türkiye gidiş- dönüş uçak bileti ve Lefkoşa Golden Tulip Otel’den hafta sonu iki kişilik konaklamadan oluşan paket hediye etti.
 
T&T Ercan Havalimanı işletmeciliği Genel Müdür Yardımcısı Şevki Turanlı, dört milyonuncu yolcu sayısının aşılması nedeniyle Karakuş ailesine hediye paketi sunarak şans getirmesini diledi.
 
T&T Ercan Havalimanı işletmeciliği Genel Müdürü Serhat Özçelik ise yaptığı açıklamada 4 milyon yolcu kapasitesinin aşılmasının gururu ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
 
Özçelik, “Ercan’ın işletmesini aldığımız altı yıl boyunca bugüne kadar toplam 20 milyonun üzerinde yolcuya hizmet verdik. 2018 yılında 4 milyonuncu yolcu sayısına ulaşmak için T&T olarak çok çalıştık ve yolcularımıza en iyi, en güvenli hizmeti vermeye özen gösterdik. Bunun için de hiç bir fedakârlıktan kaçınmadık. Bu çabalarımızın neticelerini görmekten de mutluluk ve gurur duyuyoruz.” Dedi.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika