spot_img
spot_imgspot_img
7.6 C
İstanbul
Salı, 19 Mart 2024

Asiana Airlines, Japonya’ya Battaniye Yollayacak

Seçtiklerimiz

Asiana Airlines, Japonya bölgesini çarpan deprem felaketinden etkilenen insanlara yardım etme çabasıyla ayın 14’ünde Japonya deprem bölgesine acil olarak 1,500 kabin battaniyesi yolluyor olacak.

Asiana Airlines, 1,500 kabin battaniyesini 14 Mart’ta saat 10:00 am’de hareket edecek olan Asiana’nın OZ156 uçuşuyla (Incheon-Fukushima) yollamayı planlıyor. Asiana bu küçük yardımın Japonya’da felaketten etkilenen insanlara güç ve cesaret sağlayacağını umuyor.

Felaket bölgesine sağlanacak olan kabin battaniyeleri Asiana Airlines’ın Asiana kabinlerinde kullandığı özel battaniyeler. Battaniyelerin avantajı, çok terman ve taşınabilir olması.

Asiana, ayrıca Asiana’nın Fukushima ve Narita kısmına teselli yardımı olarak şişe suları ve hazır kahve bardakları gönderecek. Asiana, ek olarak, Japonya Merkez Ticaret Evi’ne ve felaket belgesindeki kısımlara felaket vuran alanların tekrar düzenlenmesine yardım etmek için yardım sağlıyor olacak.

Şu anda Asiana depremden etkilenen havaalanlarının kapatılması nedeniyle Incheon-Sendai ve Incheon- Ibaraki güzergahlarının uçuşlarını erteledi. Asiana, havaalanları restore edilir edilmez bu rotaları tekrar kullanıma açmayı planlıyor. Depremi değerlendiren en hızlı bilgiyi sağlamak için, Asiana ek çağrı merkez bölümleri tahsis etti ve SNS ve Asiana’nın ana sayfası aracılığıyla yerel durum hakkında güncel bilgi sağlamaya devam ediyor.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika