spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Zeytin Dalı Grubu Hakkında ŞOK İddia

Seçtiklerimiz

2013 yılında gerçekleştirilen ve şaibelerle dolu olan Hava-İş Sendikası 27.Olağan Genel Kurulu öncesinde şu anki sendika yönetiminde bulunan Reform Hareketi lehine seçimlerden çekildiğini açıklayan Emek Meclisi grubunun da bölünmesine yol açan Emek Meclisi lideri Ali Gülçiçek THY A.O’dan atılmıştır.

Fakat yıllarca sürdürdüğü sendikal mücadele ve sendika yönetme arzusu sebebiyle 2017 yılı 28.Olağan Genel Kurul için kollarını sıvayıp Serdar Uygur ve Ali Kemal Tatlıbal’ın arkasında gölge başkan olduğu mevcut projeyi örnek alarak, neyin içerisinde olduğunun farkında olmayan İskender Çarkçı kaptan üzerinde Kpt. Seçim Sezgin Koçak’ı  vasıta ederek, Zeytin Dalı Hareketi’ni farklı ve yeni bir oluşum gibi Hava-İş Sendikası üyelerinin yani uçuş personelinin önüne sürmüştür.

 

İDDİALARA GÖRE ‘ZEYTİN DALI GURUBU’NUN FİKİR BABASI VE YÖNETENİ ALİ GÜLÇİÇEK

Ali Gülçiçek 22 Haziran 2017 tarihinde kaleme aldığı  SENDİKA NEDİR VE SENDİKACI KİMDİR ? başlıklı makalesinin sonununda ‘’bir Zeytin Dalı gerek bazen mücadeleye başlamak için… Bir Zeytin Dalı’’ diyerek ileriki aylarda kuracakları sendikal hareketin adını vurgulayarak altını çizdiği görülmektedir.

 

Ali Kemal Tatlıbal lehine 2013 seçimlerinden çekilen Ali Gülçiçek’in perde gerisinde olduğu Zeytin Dalı grubunun bu seçimde de aynı stratejiyi uygulama ihtimali çok yüksektir.

Eminiz ki bu hiçbirinizin arzu etmeyeceği bir tehlikedir. 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika