spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Yüksek İptal Oranıyla Brussels Airlines’da Kabin Ekibi Grevi Devam Ediyor

Seçtiklerimiz

3,500 Yolcuyu Etkileyen Brussels Airlines Grevi: Yolcular Başka Uçuşlara Yönlendiriliyor

Brussels Airlines’da devam eden kabin ekibi grevi ikinci gününde devam ediyor ve her on uçuştan üçü iptal ediliyor. Avrupa, Afrika ve Amerika destinasyonlarına yönelik birçok uçuş etkileniyor.

Havayolu şirketine göre, tüm yolcular başka uçuşlara aktarılacak ve çoğu bugün ayrılabilecek. Greve katılan kabin ekibi üyeleri, pandemi öncesi seviyelere geri dönmeyi ve iş yükünün hafifletilmesini talep ediyor. Şirket yönetimi ile sendika arasındaki görüşmeler henüz sonuç vermedi ve havayolu, “çok büyük” olarak nitelendirdiği teklifine rağmen bir anlaşma sağlanamadığını belirtiyor.

Grevden etkilenen 3,500’den fazla yolcu olduğu ifade ediliyor. Havayolu, tüm yolcuları başka uçuşlara yönlendirebildiğini, çoğunluğun bugün de seyahat edebileceğini belirtiyor.

İptal edilen uçuşlar arasında Milan, Frankfurt, Madrid, Hamburg, Toulouse, Copenhagen, Lomé, Nice, Conakry, Bilbao ve New York’a olanlar bulunuyor. Douala, Bujumbura, Prague, Budapest, Venice, Warsaw, Copenhagen, Madrid, Frankfurt, Milan ve Munich’ten kalkan uçuşlar da etkilenenler arasında yer alıyor.

 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika