spot_img
spot_imgspot_img
21.2 C
İstanbul
Perşembe, 3 Temmuz 2025

UTC, Goodrich’i almak için kolları sıvadı

Seçtiklerimiz

ABD’li endüstriyel şirketler topluluğu United Tachnologies (UTC), hava aracı ekipmanları üreticisi Goodrich’i 15.6 milyar dolara almak için sıkı bir pazarlığına giriştiği belirtildi.

UTC’nin bu şirketi almak için görüşmeleri derinleştirdiği bildirilirken, önümüzdeki bir kaç gün içinde iki şirketin görüşmesi sonucunda kesin bir kararın verilmesi bekleniyor. UTC’nin Goodrich’i almaya hazırlandığı iddialarının ortaya çıkmasının ardından Goodrich hisselerinin yüzde 20.1 oranında artış kaydederek hisse başına 92.89 dolar seviyesinden 111.53 dolar seviyesine çıktığı ifade edildi.

UTC’nin teklifinin ise hisse başına 110-125 dolar seviyesinde olması beklenirken, bunun da şirketin değerini 13.8 ila 15.6 milyar dolar aralığında konumlandırdığı kaydedildi. 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika