spot_img
spot_imgspot_img
17.1 C
İstanbul
Perşembe, 18 Nisan 2024

Uçak motoruna kapılan kadın çalışana “sevgi dolu anne” denildi

Seçtiklerimiz

Alabama’daki Montgomery Bölge Havaalanında yılbaşı gecesi bir uçağın motorun içine çekilerek yaşamını kaybeden Alabama havayolu çalışanı, 34 yaşındaki Courtney Edwards, 3 çocuklu kadın ‘sevgi dolu anne’ olarak anıldı.

Courtney Edwards, Ulusal Ulaştırma Güvenliği Kurulu’nun Envoy Air tarafından işletilen bir Embraer 170 uçağının 63 yolcu ile inişinden kısa bir süre sonra uçak motorunun çekimine kapılarak öldüğü bildirilen Piedmont Havayolları’nın rampa görevlisi olarak tanımlandı.

“Courtney, American Airlines’ın bir yan kuruluşu olan Piedmont Airlines’ın Yer Hizmetleri görevlisiydi. Çalışma arkadaşları “Üç çocuk annesi ve sevgi doluydu.

Bu acı ölümün yarattığı trajedinin annesini, ailesini, arkadaşlarını ve çocuklarını yıllarca etkileyeceğini ve etkileyecektir”Düzenlenen GoFundMe kampanyası ile Edwards’ın “3 güzel çocuğunun, cenaze masraflarının, günlük masrafları ve çocuklara bakmak için gereken diğer masrafları karşılamaya yardımcı olmak için” 100.000 dolardan fazla para topladı.

Alabama’nın Montgomery Bölge Havaalanı Başkanı Donielle Prophete “Courtney’i kaybetmek korkunç bir trajediydi ve 3 güzel çocuğu annesiz büyümek üzere geride bırakması hepimizin cesaretini kırıyor.

GoFundMe hesabının diğer hava yolu çalışanları da dahil olmak üzere pek çok kişi tarafından benimsenmesinden çok mutluyum!” dedi.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika