spot_img
spot_imgspot_img
17.9 C
İstanbul
Perşembe, 28 Mart 2024

Uçağın tuvaletinde yeni doğmuş bebek bulundu

Seçtiklerimiz

Morityus Havayolları uçağının tuvaletinde yeni doğmuş bebek bulundu
1 Ocak günü Morityus’a inen bir uçağın tuvaletinde yeni doğmuş bir bebek bulundu. Bebeğin sağlığının iyi olduğu açıklandı. Annesi, tıbbi kontrol öncesinde bebeğin kendisine ait olduğunu reddetti.

Morityus’taki havaalanı personeli Morityus Havayolları’na ait bir uçağın tuvaletinin çöp kutusunda yeni doğmuş bir erkek bebek buldu. Uçuş sırasında doğum yapıp bebeği çöpe bıraktığından kuşkulanılan 20 yaşında bir kadının gözetim altında tutulduğu bildirildi.

Madagaskar’dan gelen Morityus Havayolları uçağı 1 Ocak günü Morityus’daki uluslararası Sir Seewoosagur Ramgoolam havalimanına indi. Havaalanı görevlileri, bebeği, uçakta rutin gümrük kontrollerini yaparken buldu. Bebek derhal ilk müdahale için hastaneye sevkedildi.

Çocuğun annesi olduğu düşünülen kadın, önce bebeğin kendisine ait olduğunu kabul etmediyse de, yapılan tıbbi kontrolde yeni doğum yapmış olduğu anlaşıldı. Kadın polis gözetiminde hastanede tutuluyor. Gerek bebeğin gerekse annenin sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.

Madagaskar vatandaşı olan ve iki yıllık çalışma izniyle Morityus’a gelen kadının hastanedeki bakımı tamamlandıktan sonra ifade vereceği ve yeni doğmuş bebeği terk etmekten mahkemeye çıkarılacağı kaydedildi.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika