spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

TÜRSAB, Lufthansa’yla buluştu

Seçtiklerimiz

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Güney Marmara Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Mehmet Akkuş, Alman Havayolları Lufthansa’nın, Bursa-Münih üzerinden dünyanın çeşitli noktalarına yapacağı seferlerin, havayolu ulaşımında Bursa’nın önemli bir eksikliğini gidereceğini söyledi.

       

 
        Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Güney Marmara Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Mehmet Akkuş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Alman Havayolları Lufthansa yetkililerini ağırladı.

       

        Lufthansa Havayolları’nın 1 Ağustos’tan itibaren, Almanya’dan Bursa’ya tarifeli seferlere başlayacak olmasının, Bursa’nın yurtdışı ulaşımında önemli bir eksikliğini gidereceğini kaydeden Mehmet Akkuş, yaşanan gelişmelerin önemli bir sanayi merkezi olan ayrıca turizm açısından da çok büyük bir potansiyele sahip Bursa adına çok sevindirici olduğunu dile getirdi. Kentin Ulaşımla ilgili sıkıntıların son 2-3 yılda yaşanan gelişmelerle büyük oranda azaldığına da dikkat çeken Akkuş, "Öncelikle İDO seferlerinin başlaması, Bursa ile İstanbul arasında bir köprü kurdu. Şimdi de hava ulaşımında Borajet’in düzenleyeceği seferler Bursa’yı yurtiçinde birçok noktaya bağlarken, Lufthansa Havayolları da, Bursa’yı dünyanın birçok noktasına, dünyayı da Bursa’ya bağlayacak" dedi.

       

 
        Ziyarette konuşan Lufthansa Havayolları Satış Yöneticisi Meltem Sığınır da, dünyayı Bursa’nın ayağına getirmek istediklerini söyledi. Bursa-Münih üzerinden yapılacak seferlerin, 44 ülkede 117 farklı uçuş noktasına gerçekleşeceğini ifade eden Sığınır, Bursa’daki ekonomik ve turizm anlamındaki büyük potansiyelin farkında olduklarını belirtti.

       

        Konuşmasında yapılacak seferlere ilişkin bilgilere de yer veren Sığınır şunları söyledi: "Yolcularımız Bursa-Münih üzerinden 44 farklı ülkeye ulaşma imkanına sahip olacaklar. Yolcularımız biletlerini dünyanın hangi ülkesinde, hangi kente gitmek istiyorlarsa o şekilde alabilecekler. Bursa-Paris seferleri de, Bursa-Torino seferleri de, yolcularımızın biletlerinde açık bir şekilde belirtilecek. Ayrıca yolcular bagaj anlamında da sıkıntı yaşamayacaklar. Bursa’dan Paris’e gidecek bir yolcu, Bursa’dan verdiği bagajını direkt Paris’te alabilecek. Münih’te herhangi ekstra bir işlem yapmasına gerek kalmayacak."
         

       

UÇUŞLAR 2 AÐUSTOS’TA BAŞLIYOR
       
Lufthansa Havayoları, 1 Ağustos’tan itibaren Almanya’dan Bursa’ya tarifeli seferlere başlayarak iki ülke arasındaki dördüncü aktarmasız seferini gerçekleştirecek. Lufthansa’nın, Münih’ten Bursa’ya haftada üç gün düzenleyeceği seferler sayesinde Münih’ten salı, perşembe ve pazar günleri olmak üzere saat 21.45’te hareket edecek yolcular saat 01.15’te Bursa’ya ulaşacaklar. Bursa Yenişehir Havalimanı’ndan çarşamba, cuma ve pazartesi günleri olmak üzere düzenlenecek seferler ise saat 04.10’da hareket edecek yolculara saat 05.55’te Münih’e varış olanağı sunacak.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika