spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Turkuaz, içhat seferlerine başlıyor

Seçtiklerimiz

TURKUAZ Havayolları Gaziantep Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Ulaştırma Bakanlığı ve Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünün özel havayolu şirketlerine verdiği destekler sonucunda bir süredir iç hatlarda tarifeli seferler yapmak için hazırlıklarını sürdüren Turkuaz Havayolları’nın, 23 Eylül tarihinde Gaziantep-Ankara-Gaziantep uçuşlarına başlayacağı bildirildi.

       

Gaziantep-Ankara uçuşlarının saat 08.00, Ankara-Gaziantep uçuşlarının saat 22.30’da haftanın her günü karşılıklı olarak gerçekleştirileceği duyurulan açıklamada, şunlar kaydedildi:

       

“Airbus A320 genç filomuz, deneyimli ekibimiz, kabin içi ücretsiz ikramlarımız ve uygun fiyatlarımızla hizmetinizdeyiz. Gaziantep-Ankara bağlantılı Trabzon, Erzurum, Van, Batman, Diyarbakır, İzmir ve Antalya uçuşlarımızla yolcularımıza Türkiye’nin her noktasına ulaşma imkanı sunmaktayız.

       

Turkuaz Havayolları, son yıllarda bütün havayollarının tercih ettiği kademeli fiyat politikası yerine ilk 20 gün boyunca sabit fiyat uygulamasını kullanacak. Bilet fiyatları, 22 Eylül ile 11 Ekim tarihleri arasında 55 TL olacak. Turkuaz, THY ve Atlasjet’ten sonra iç hatlarda business class sınıfı yolcu taşıyan üçüncü havayolu şirketi olacak.”

       

2008 yılında iki uçakla havacılık sektörüne giren Turkuaz Havayolları’nın, kuruluşunun üzerinden iki yıl geçmeden 6 uçaklık filoya ulaştığı kaydedildi.

       

         

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika