spot_img
spot_imgspot_img
7.6 C
İstanbul
Salı, 19 Mart 2024

Turkish Cargo’dan Asset Lojistik’e İstikrarlı Büyüme Ödülü

Seçtiklerimiz

Turkish Cargo tarafından düzenlenen 10. Acente Ödül Töreni’nde, 2020 Yılında Pazar Payını En İstikrarlı Şekilde Arttıran Acente Ödülü Asset Lojistik’in oldu.

Türkiye’nin global hava kargo markası Turkish Cargo, bu yıl 10’uncusu düzenlenen Acente Ödül Töreni’nde 2020 yılı içerisinde Pazar payını en istikrarlı şekilde artıran acente kategorisinde Asset Lojistik’i ödüllendirdi.

Asset Lojistik Genel Müdür Yardımcısı Onur Tekin, “Asset, dünya çapındaki başarılarını ödüllerle taçlandıran global bir lojistik entegrasyon markasıdır. Hızlı ve istikrarlı büyüyen hava kargo markamız Asset Air Cargo başarısının arkasında Asset’in yüklendiği sözü ve sunduğu faydaları vardır.” dedi.

Tekin sözlerini şöyle sürdürdü: “Asset Lojistik, ulusal ve uluslararası müşterilerinin istikrarlı iş başarıları için global taşımacılık çözümlerini kolaylaştırma ve entegre etmektedir.

Asset’in tüm lojistik çözümleriyle mükemmeliyetçi sonuçlar elde etmek isteyen müşterilerine güven verir. Bize layık görülen bu değerli ödül hem bizim hem de iş ortaklarımızın istikrarlı büyüyen güvenlerinin de bir simgesidir.

Asset Lojistik’in verimlilik artıran ve tasarruf sağlayan teknolojik alt yapı markası Asset Optimus’un ve yenilikçi lojistik çözümlerini uygulayan güçlü kadrosunun bu başarıdaki payı oldukça büyük.

Yakın zaman önce hayata geçirdiğimiz global hızlı kurye hizmetleri markamız Asset Worldwide Express ile bu gelişim heyecanımızı global arenada daha da arttırarak yolumuza istikrarlı bir şekilde devam edeceğiz.”

ULUSAL VE ULUSLARARASI LOJİSTİKTE 18 YIL

Asset Global Logistic Integration, gümrük müşavirliği, karayolu taşımacılığı, havayolu taşımacılığı, denizyolu taşımacığı, intermodal, hızlı kurye, iç nakliye, depolama, sigorta, danışmanlık hizmetleri gibi lojistiğin her alanında faaliyet gösteriyor.

Merkezi İstanbul’da bulunan ve Mersin, Bursa, İskenderun ve Gaziantep’te Bölge Müdürlükleri olan Asset Logistic Integration, Türkiye’nin tüm ana gümrük ve limanlarında 300’e yaklaşan ekibiyle hizmetler sunuyor.

18 yıldır ulusal ve uluslararası birçok firmaya “entegre lojistik hizmetleri” sunan Asset Lojistik; Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen medya kuruluşlarına, hazır giyim, kozmetik, otomotiv, perakende, ilaç ve kimya sanayicileri ile çalışıyor.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika