Airbus Ortadoğu ve Avrupa Satış Müdürü Douglas Anderson ev sahipliğinde gerçekleştirilen organizasyonda, Airbus Training Center Müdürü Remy Cadeau ile karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu. Havajet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi hakkında da okulun İcra Kurulu Başkanı Mehmet Çelebi tarafından Airbus yetkililerine sunum yapıldı.
Airbus’tan Douglas Anderson, Türkiye’den Dünya’ya böyle bir pencere açtıklarından dolayı Havajet’i çok önemsediklerini ve eğitim işbirliği konusunda sınırsız destek olacaklarını bildirdi Son olarak Air Business Academy de gerçekleştirilen görüşmelerde akademinin Genel Müdürü Sabine Kramer ile bir araya gelen Havajet Okulu yetkilileri gelecekte yapılacak eğitimlerin yol haritası üzerinde konuştuklarını belirtti.
Sabine Kramer de Havajet Koleji’ni tanımaktan mutlu olduğunu ve sektörde istihdam edilecek iş gücünün bu eğitimleri lise seviyesinde almaya başlayacak olmasının havacılık alanında faaliyet gösteren işletmeler için de çok fayda sağlayacağına inandığını belirtti. (sabah)