spot_img
spot_imgspot_img
25.4 C
İstanbul
Cuma, 26 Temmuz 2024

TUI Black Friday satışlarını başlattı!

Seçtiklerimiz

TUI, her yıl Black Friday fırsatlarını yayınlayan popüler seyahat markalarından biri. Peki bu yıl neler var? 27 Kasım’da gerçekleşecek olan Black Friday, İngilizlere sayısız fantastik fırsat sunuyor..

Sezonda pahalı pek çok rotaya, jet sosyetenin hayallerindeki varış noktalarına uygun fiyatlarla kaçamak yapmak mümkün.TUI’nin tüm Kara Cuma teklifleri henüz açıklanmasa da bazıları gezginlerin ilgisine sunuldu. Şirket geçen yıl fırsat ürünlerini 4 gün önceden açıklamıştı.

 
Tur operatörünün 2021 kış tatil indirimlerinin yanı sıra 2022 yaz tatilleri için de indirim sunacağı verilen bilgiler arasında. Böylece tatilciler uygun fiyatlarla önceden plan yapabilecek.

Şu anda TUI web sitesinde Barbados’tan Kanarya Adaları’na kadar seçim yapabileceğiniz 2021 kış destinasyonları yer alıyor. İki kişi, Edinburgh’dan uçarak, üç gece için her şey dahil Tenerife tatilini kişi başı sadece 474 £ ödeyebiliyor.

 
Eğer peşinde olduğunuz daha geleneksel bir kış tatiliyse, Londra Gatwick’ten uçarak, kişi başı 926 £ karşılığında iki kişilik Lapland’a üç gecelik yarım pansiyon tatil var. Daha uzakta, kişi başına 1,187 sterlin, iki kişiyi, Manchester’dan uçarak, her şey dahil yedi gece boyunca Hindistan’ın güneyindeki Goa’ya gidebiliyorsunuz.
 
Şu anda, hükümet tarafından uygulanan seyahat koridoru listesi küresel seyahati büyük ölçüde kısıtlıyor. Üstelik 2 Aralık’a kadar yürürlükte olan karantina var. Ancak, önümüzdeki yıl bu zamanlarda ülkelerin bir kez daha İngilizlere açılması bekleniyor.
 
2022 yaz tatili için, aralarından seçim yapabilecek 938 TUI tatil rotası bulunuyor. Bunlar 0 sterlin depozito ile satışa sunuldu, ayrıca 1000’lerce ücretsiz çocuklu tatil rotası da bulunuyor. Mayorka ve Kıbrıs’tan Türkiye ve Meksika’ya kadar uzanan seçenekler mevcut.
 
Tekliflerden biri, kişi başı 884 £ karşılığında, Londra Gatwick’ten Kıbrıs’a yedi gecelik, her şey dahil tatil fırsatı. Bir diğeri, Bristol’den uçarak, kişi başı 1.173 £ olan yedi gecelik, her şey dahil Meksika tatili.
 
Geçen yıl TUI’nin Kara Cuma anlaşmaları bir hafta sürmüştü. TUI, müşterilerin ödeme sırasında uygulayabilecekleri üç indirim kodu sunuyor.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika