spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Transavia’nın ilk seferi 27 Nisan’da

Seçtiklerimiz

İlk uçuştan önce, Transavia yönetim kurulu başkanının da aralarında bulunduğu Hollanda Neckermann reise büro yetkilileri ve basın mensuplarından oluşan toplam 132 kişilik misafir heyet Alanya’ya geldi… Heyete, Alanya Belediyesi, ALTİD, ALTAV, ALTSO, SKAL Alanya ve TAV Grubu tarafından bir organizasyon yapılarak dün akşam Konaklı’daki Şarapsa Han’da bir yemek verildi.

 

Yemeğe, Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, Alanya Kaymakamı Hulusi Doğan, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Gülçin Güner, Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) Başkanı Faik Kaptanoğlu, Thomas Cook CEO’su Susan Duinhoven, Alanya Ticaret ve Sanayi odası (ALTSO) Başkanı Kerim Aydoğan da katıldı. Gecede bir konuşma yapan Güner, Hollanda pazarının çok önemli olduğunu söyledi. Güner, “Hollanda pazarı Alanya’da turizmin ilk başladığı yıllardan beri önem vermiş olduğumuz ve gelecekte de çok önem vereceğimiz bir Pazar. Hollanda’nın Neckermann firmasının buraya 20 dakika uzaklıkta bulunan Gazipaşa Havalimanı’na uçuşlarını yapacak olması ayrı bir onur. Biz iki gün sizlerle beraber olacağız. Ben Alanya’daki turizmcilere ve tüm yetkililere teşekkür ediyorum” dedi.

 

Daha sonra konuşan Kaymakam Doğan da, Alanya’nın çok güvenli bir yer olduğunu belirtti. Gazipaşa Havaalanı’nın uçuşlara açılacak olmasıyla Alanya’nın turistlere daha yakın olacağını ifade eden Doğan, Thomas Cook firmasının gösterdikleri inisiyatiften memnun olduklarını aktardı. Kaymakam Hulusi Doğan, “Gazipaşa Havaalanı’nın açılmasıyla Alanya her millete yakın olacak” dedi.

 

Kaymakamdan sonra konuşan Thomas Cook CEO’su Susan Duinhoven, kendilerini otellerde ağırlayan otelcilere teşekkür etti. Alanya’da yaşayacakları tecrübeleri Hollanda’da da kendi çevrelerine aktarmaları gerektiğini vurgulayan, Duinhoven böylelikle Alanya’ya daha fazla turist kazandırabileceklerini sözlerine ekledi.

 

Misafir heyet 27 Nisan’da Gazipaşa Havaalanı’na inecek Transavia uçağı ile Hollanda’ya uğurlanacak.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika