spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Transavia’nın Gazipaşa uçuşları başladı

Seçtiklerimiz

Thomas Cook Neckermann Hollanda’daki reise büro sahip ve çalışanları, Hollanda basını, Diana yetkilileri, Transavia yetkilileri, Alanya ve Gazipaşa protokolu, turizmciler, yerel basın mensupları TAV üst yetkilileri ile halkın yoğun ve coşku dolu katılımıyla ilk uçağın inişini izlendi. Uçaktan inenler meyve ve çiçek sepetleriyle karşılandı.

 

Neckermann Hollanda’nın 27 Nisan 2011 tarihinde Gazipaşa Havalimanına inen Transavia uçağı öncesinde 25 Nisan’da Hollanda Neckermann reise bürolarından yetkililer, Transavia satış müdürü, yetkilileri ve bir kısım basın mensuplarından oluşan heyet Diana sahip ve yetkilileriyle Alanya’ya geldi. Toplam 132 kişilik misafir heyet Thomas Cook tur operatörü Neckermann Hollanda, Transavia, Diana Travel organizasyonu Alanya Belediye Başkanlığı, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği

(ALTİD), Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO), Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV), SKAL Alanya işbirliği ve desteğiyle bir dizi programla ağırlanarak, tarihi ve rekreasyon alanları, eğlence mekanları, merkez, çevre gezileri ve safari turuyla Alanya tanıtıldı.

 

Thomas Cook Neckermann Hollanda CEO’su Susan Duinhoven kendisi ve tüm katılımcıların Alanya’da olmaktan mutluluk duyduğunu, Alanya’daki temasları ve izlenimlerini dönüşlerinde değerlendireceklerini ve Alanya ile işbirliğin artarak devam edeceğini ifade etti.

Misafir heyet 27 Nisan’da Gazipaşa Havalimanına inen uçak ile geri uğurlandı.

 

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği ALTİD, konuyla ilgili bir açıklama yayınlarken şu ifade Hollanda pazarının bölge için çok önemli olduğuna dikkat çekildi. Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

 

"Hollanda pazarının Alanya turizmi içinde yeri çok önemli olup, Gazipaşa Havalimanı ile ziyaretçilerin Alanya’ya ulaşımı bundan sonra daha kolay ve daha hızlı hale gelecektir. Kurumların işbirliğinin başarısının örneği olan bu organizasyon aynı zamanda Alanya turizmcisinin

yıllardan beri peşinde koşturduğu hayalin gerçekleşmesi anında da önemini bir kez daha ortaya koymuş olmaktadır.

Bundan sonra değişik ülkelerden ve değişik tur operatörlerinden uçuşların artarak devam etmesini dilemekteyiz."

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika