spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Tokat-İstanbul seferleri Ankara aktarmalı yapılacak

Seçtiklerimiz

Vali Yılmaz, aktarmalı seferlerin Türkiye genelinde yapılan bir düzenleme ile gündeme geldiğini belirterek, "Bugüne kadar uçuşlarımız sadece Sabiha Gökçen Havaalanı’na yapılıyordu. Bundan sonraki uçuşlarda Anadolu Jet Türkiye genelindeki iç hatlar ve dış hatlar dahil olmak üzere merkez üssü olan Ankara Esenboğa Havaalanı’nı kullanacak. Bu bağlamda biz artık bağlantı uçuşları Türkiye’nin her yerine yapmış olacağız. Bağlantı uçuşlarda ikinci uçuşun ilave olarak 25 TL vergi alınacak. Tokat artık Ankara’ya taşınmış oluyor. Ankara’dan dünyanın her bir tarafına bağlantı uçuşlarla ulaşma imkanımız olacak. Direkt uçuşlarda zamanla ilgili tereddüt olabilir ama hemşerilerimizin Sabiha Gökçen ile ilgili genel bir olumuz bakışları vardı. Böylelikle bu olumsuz bakış çözülmüş oldu. Avantajımız bağlantılı uçuşlar ile her yere kavuşmuş olmak" dedi.

 

Vali Yılmaz ayrıca, Tokat Havaalanı’na seyyar Vor cihazının yerine sabit Vor cihazı kurulduğunun altını çizerek, uçakların piste yaklaşmada sorun yaşamayacağını sözlerine ekledi.

 

Öte yandan, Tokat Tabip Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Osman Kara ise yaptığı yazılı açıklamada, aktarma yapılarak uçuş seçeneğinin Tokat-İstanbul ulaşım süresini 4 -5 saate çıkaracağın ve uçuş maliyetleri ise 200 ila 300 TL arasına çıkarabileceğini ileri sürdü.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika