spot_img
spot_imgspot_img
26.8 C
İstanbul
Cuma, 26 Temmuz 2024

THY’nin “İz Bırakanlar” Belgeselinde Emel Arman’ın Hikayesine Odaklanıyor

Seçtiklerimiz

8 Mart Özel: Türk Hava Yolları Belgeselinde Kadınların Havacılıktaki İzleri

Türk Hava Yolları, “İz Bırakanlar” Belgeselinde Türkiye’nin İlk Kadın Pilotunu Anlatıyor

Türk Hava Yolları (THY), “İz Bırakanlar” belgesel serisinin en yeni bölümünde, Türkiye’nin sivil havacılık tarihinde önemli bir yer edinen ilk kadın pilotu Emel Arman’ın hayatına odaklanıyor.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel olarak hazırlanan belgesel, kadınların havacılık sektöründeki başarı hikayelerini izleyicilerle paylaşarak, bu alandaki kariyer olanaklarına dikkat çekiyor.

Türk Hava Yolları Basın Müşavirliği’nin açıklamasına göre, belgeselde Emel Arman’ın kariyeri, karşılaştığı zorluklar ve elde ettiği başarılar aracılığıyla kadınların havacılık sektöründeki potansiyelini ve gücünü vurguluyor.

Emel Arman, Türk Hava Yolları’nın öncü kadın figürlerinden biri olarak, izleyicilere kendi deneyimlerini ve sektördeki başarılarını aktarıyor. “İz Bırakanlar” belgesel serisi, şirketin çalışanlarının öykülerini paylaşarak, havacılık sektöründeki başarıları ve katkıları ön plana çıkarmayı hedefliyor.

Türk Hava Yolları, binlerce çalışanını ve sektörde iz bırakan hikayeleri kutlayarak, büyük bir ekosistem oluşturmayı amaçlıyor.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika