spot_img
spot_imgspot_img
19.3 C
İstanbul
Perşembe, 28 Mart 2024

THY Teknik Personel Alımı Yapıyor

Seçtiklerimiz

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. İstanbul (Avrupa) ve İstanbul (Asya) için Kalite Güvence Mühendisi alımı yapacak. THY Teknik A.Ş. için personel alımı başvuruları 18 Ocak 2019’a kadar yapılabilir.
 
THY Teknik personel alımı başvuru şartları; T.C. vatandaşı olmak, 1 Ocak 1978 tarihi ve sonrasında doğmuş olmak, Adli sicil ve adli sicil arşiv kaydı bulunmamak, Erkek adaylar için; askerliğini yapmış, askerlikten muaf veya askerliği tercihen en az 1 yıl tecilli olmak, Daha önce THY A.O. veya iştiraklerindeki görevlerinden disiplinsizlik nedeniyle ayrılmış olmamak gerekiyor.
 
Seyahat engeli olmamak; uluslararası projelerde görev alabilecek ve proje terminlerine uygun tempoda çalışabilecek olmak gerekiyor.
 
İyi derecede İngilizce bilmek, Havacılık sektöründe Part 145, Part M, AS 9110, AS 9100, ISO 9001, Emniyet Yönetim Sistemi (SMS) konularında en az 3 yıl deneyimli olmak ya da sektörden bağımsız olarak ISO 17025, ISO 27001 konularında en az 3 yıl deneyimli olmak gerekiyor.
 
Havacılık sektöründe en az 1 yıl kalite denetçisi olarak görev yapmış olmak, Üniversitelerin aşağıdaki bölümlerinden lisans derecesinde mezun olmak gerekiyor:
 
Elektrik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Endüstri ve Sistem Mühendisliği, Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisliği, İşletme Mühendisliği, Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak gerekiyor.
 
Ayrıca Makine Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği, Malzeme Mühendisliği, Malzeme Bilimi ve Nanoteknoloji Mühendisliği, Otomotiv Mühendisliği, Uçak Mühendisliği, Uzay Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak gerekiyor.

Başvuru için TIKLAYINIZ.

 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika