spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

THY satış ofisinden Bingöl valisi’ne veda yemeği

Seçtiklerimiz

Yaylalı Konağı’nda düzenlenen veda yemeğine Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun yanı sıra ,Cumhuriyet Başsavcısı H. Hakan Yağız,İl Emniyet  müdürü, kamu kurum müdürleri, il sağlık müdürü, Bingöl THY Satış Ofisi adına satış şefi,Gözde kalan ve çalışma arkadaşları ayrıca çok sayıda davetli katıldı.

       

Yemekte bir konuşma yapan Vali Balkanlıoğlu, Bingöl’de yaptığı görev süreci boyunca her zaman Bingöl’ün iyi bir yerlere gelmesi için çaba gösterdiğini söyleyerek, Bingöl’e geldiği günlerde acemi olmadığını ancak ilk valilik yerinin Bingöl olduğunu belirtti.

       

 

       

İstanbul Bağcılar Kaymakamlığı’nda Bingöl’e atandığını hatırlatan Vali Balkanlıoğlu, “İstanbul’un en sorunlu ilçesinde kaymakamlık yaptım. 20 yıla yakın bir süre kaymakamlık görevlerinde bulundum. Bingöl’e geldiğimiz süre içerisinde beraber çalıştığım mesai arkadaşlarım ile beraber hep Bingöl’ün bir adım ileri gitmesi için çalıştık. Bu çalışmalarda siz amirlerle beraber başarılı olduk. Sizlerin özverili çalışmaları olmasaydı bu işleri başaramazdık. Ben Bingöl’den giderken yanlız bir kişi eksiliyor. Bingöl; aynen yerinde ve herkes de görevinin başında. Dolayısı ile bir kişinin her şeyi başarması mümkün değil. Ancak sizin gibi sorumlu görevliler kendilerine düşen görevi yaparlarsa zaten başarı kendiliğinden sağlanmış olur. Biz orkestra şefi sadece koordine etmekle mükellefiz” dedi.

       

 

       

       

 

       

Vali Balkanlıoğlu, Bingöl THY Satış ofisinin özverili çalışmasından ve gayretli çalışmalarından çok memnun olduğunu ifade ederek ve normal mesai saatleri dışında bile halkımıza verdikleri aşırı hizmetten dolayı satış şefi, Gözde Kalan ve ekip arkadaşlarını kutluyarak kendilerine teşekkür etti. Vali Balkanlıoğlu,espirili bir şekilde nereye tayinim çıkarsa çıksın Bingöl satış ofisi şefini arayıp rezarvasyon ve uçuşlarımı kendilerinden yaptıracağım dedi.

       

 

       

Vali Balkanlıoğlu,yakında açılacak Bingöl Havaalanı açılışına gelmek için elimden geleni yapacağım ve 6-7 ay sonra açılacak havaalanı’nın Bingöl halkı için hayırlı bir hizmet olacağını belirtti.

       

 

       

Vali Balkanlıoğlu, veda yemeği sonrası THY satış ofisinin düzenlemiş olduğu veda yemeği için tekrardan teşekkür ederek, tüm uçuşlarında kendisine emeği geçen satış ofisi şefi, Gözde Kalan ve çalışma arkadaşları’ndan helallik istedi.

       

 

       

 

       

         

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika