spot_img
spot_imgspot_img
26.8 C
İstanbul
Cuma, 26 Temmuz 2024

THY’nin yeni hostesleri uçuşa hazır

Seçtiklerimiz

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türk Hava Yollarının (THY) son yıllarda elde ettiği başarıya vurgu yaparak, ”THY, Türkiye’nin başarı hikayesinin çok güzel bir özetidir” dedi.

       

Florya’daki THY Uçuş Eğitim Başkanlığı Kabin Eğitim Müdürlüğü Merkezi mezuniyet töreninde konuşan Şimşek, THY’nin Türkiye’nin onuru haline geldiğini belirterek, Türkiye’de son yıllarda her alanda çok büyük bir değişim ve gelişim yaşandığını, bunun en güzel örneğinin de THY olduğunu söyledi.

       

       

Şimşek, THY’nin dünyanın sayılı hava yolları içinde anıldığını vurgulayarak, ”THY, Türkiye’nin başarı hikayesinin çok güzel bir özetidir” dedi.

       

       

Son yaşanan ekonomik krize rağmen THY’nin başarısını devam ettirmeyi başardığını ifade eden Şimşek, THY’nin aldığı ödüllerin Türkiye için mutluluk verici olduğunu kaydetti.

       

       

Şimşek, THY’nin ikram konusunda dünyanın en iyi hava yolları arasında yer aldığını belirterek, ”Bir şirket için en önemli unsur, çalışanlarının kalitesidir. Türkiye çok genç ve dinamik bir nüfusa sahiptir. Türkiye ekmeğini taştan çıkaran bir ülkedir. THY de bu genç, başarılı ülkenin en başarılı ve dünya markası olmuş bir şirketidir. Bu başarıda siz çalışanların büyük katkısı vardır. Biz sizlerle onur duyuyoruz. Bu büyümeye siz yeni mezunların da katkısı olacağına inanıyoruz” diye konuştu.

       

       

Törende okul birincisi Mine Koşar’a diplomasını, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek verdi.

       

       

Mezuniyet törenine, THY Genel Müdürü Temel Kotil ve mezun olan kabin görevlilerinin aileleri katıldı.

       

Bu arada törende, mezun öğrencilerden Çiğdem Akoğlu’na Onur Gülşen tarafından evlilik teklifinde bulunuldu. Akoğlu’nun teklifi kabul etmesi alkışlarla karşılandı.

       

         

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika